IT.NORCOM [FORUM] Strona Główna IT.NORCOM [FORUM]
Wszystko o ... Badaniach Technicznych i Rejestracji Pojazdów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

CEPiK 2.0 i system STACJA.SQL/NORCOM - czyli najważniejsze pytania i odpowiedzi ... [LINK]

NORCOM - procedury przyłączenia SKP do CEPiK-u 2.0 - czyli kilka ważnych informacji na ten temat ... [LINK]


Poprzedni temat «» Następny temat
Wpisanie danych dot LPG GAZ
Autor Wiadomość
darkdog 
darkdog



Pomógł: 95 razy
Dołączył: 06 Paź 2006
Posty: 2939
Piwa: 93/74
Skąd: Kutno
Wysłany: 12-03-2014, 20:52   

Psuj napisał/a:
Tom, pierwsze wrażenie po przesiadce ze starej stacji - takie samo.

a pamiętacie rej. w zaszycie A4 :x
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
     
Psuj 
moRderator



Pomógł: 140 razy
Dołączył: 23 Maj 2005
Posty: 10841
Piwa: 291/202
Skąd: Barlinek
Wysłany: 12-03-2014, 21:01   

darkdog napisał/a:
a pamiętacie rej. w zaszycie A4


To nie za mojej kadencji :D
_________________
"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
crackers 



Pomógł: 14 razy
Dołączył: 26 Mar 2012
Posty: 748
Piwa: 19/93
Skąd: KUJ-POM
Wysłany: 12-03-2014, 21:14   

darkdog napisał/a:
a pamiętacie rej. w zaszycie A4 :x
Psuj napisał/a:
To nie za mojej kadencji :D
mojej też
Ostatnio zmieniony przez crackers 12-03-2014, 21:35, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
darkdog 
darkdog



Pomógł: 95 razy
Dołączył: 06 Paź 2006
Posty: 2939
Piwa: 93/74
Skąd: Kutno
Wysłany: 12-03-2014, 21:16   

Psuj napisał/a:
To nie za mojej kadencji

mam do dzisiaj takie zeszyty :-D 100 str. przedziurkowane, opieczętowane :oops: ach ta technologia :x
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
     
blakop 


Pomógł: 105 razy
Dołączył: 27 Lis 2006
Posty: 13379
Piwa: 285/68
Skąd: D/NRW/DN
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 12-03-2014, 21:26   

I też działało...
_________________
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości. Miewam nieczyste intencje, łamię własne zasady... etc :)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
darkdog 
darkdog



Pomógł: 95 razy
Dołączył: 06 Paź 2006
Posty: 2939
Piwa: 93/74
Skąd: Kutno
Wysłany: 12-03-2014, 21:30   

blakop napisał/a:
I też działało...

i to jak Błażeju :D
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
     
idzpiotr 


Dołączył: 27 Mar 2013
Posty: 53
Piwa: 1/1
Skąd: Śląsk
Wysłany: 19-11-2014, 21:56   Tdt na zbiornik lpg z wcześniejszego badania okresowego

Mam stacje sql jest jakiś sposób na pobranie nr tdt z poprzedniego badania, kiedy robię nowe badanie okresowe
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
kowal 


Pomógł: 27 razy
Dołączył: 24 Cze 2005
Posty: 3362
Piwa: 91/41
Skąd: polska
Wysłany: 20-11-2014, 08:31   

idzpiotr napisał/a:
na pobranie nr tdt z poprzedniego badania,
w jakim celu .............
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
aboz 



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 13 Lis 2012
Posty: 3202
Piwa: 121/197
Skąd: Kraków
Wysłany: 20-11-2014, 08:38   

kowal napisał/a:
idzpiotr napisał/a:
na pobranie nr tdt z poprzedniego badania,
w jakim celu .............
W celu nie wklepywania z ręki danych, które już w rejestrze są.
_________________
"Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi" - Stanisław Jerzy Lec
"Kto się powtarza, ten się nie przepoczwarza" - Agnieszka Osiecka
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
     
Psuj 
moRderator



Pomógł: 140 razy
Dołączył: 23 Maj 2005
Posty: 10841
Piwa: 291/202
Skąd: Barlinek
Wysłany: 20-11-2014, 08:44   

idzpiotr napisał/a:
jest jakiś sposób na pobranie nr tdt z poprzedniego badania, kiedy robię nowe badanie okresowe


Tak...
_________________
"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
idzpiotr 


Dołączył: 27 Mar 2013
Posty: 53
Piwa: 1/1
Skąd: Śląsk
Wysłany: 20-11-2014, 09:16   

godzinę wczoraj szukałem a to takie proste !
Postaw piwo autorowi tego posta
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group