DWR Napisano 20 Maj 2015 Share Napisano 20 Maj 2015 Masakra nikt nie zdał całości, a podstawowy i dodatki pięć osób. Będę nieskromny mnie też się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cwiara Napisano 20 Maj 2015 Share Napisano 20 Maj 2015 Ja jak zdawałem a na teorii byłem 4 razy to zawsze całość zdawało ok. 4-5 osób. Nie było tak żeby nikt nie zdał. Albo słabo przygotowana grupa albo pytania o większym stopniu trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DWR Napisano 20 Maj 2015 Autor Share Napisano 20 Maj 2015 Nie wiem co zawiniło, ale szanowna komisja powiedziała że nie pamięta tak kiepskich wyników. Na moje oko pytania typu test na IQ [ Dodano: 20-05-2015, 19:19 ] W Krakowie podobno jedna osoba zdała wszystko. Ktoś dzwonił z naszej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cwiara Napisano 20 Maj 2015 Share Napisano 20 Maj 2015 Ostatnio kolejka na praktyczny sie dosyć długa zrobiła i byc może chcąc ją rozładować robiąc przesiew na teorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DWR Napisano 20 Maj 2015 Autor Share Napisano 20 Maj 2015 No, a na teoretyczny brak już miejsc w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cwiara Napisano 20 Maj 2015 Share Napisano 20 Maj 2015 Ludzie chcą zdążyć przed sierpniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nick805 Napisano 20 Maj 2015 Share Napisano 20 Maj 2015 A jakim to pytaniem opisowym nasza szanowna komisja uraczyła wszystkich zdających?? że się tak grzecznie zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cwiara Napisano 20 Maj 2015 Share Napisano 20 Maj 2015 W Poznaniu 20 05 15 pytanie opisowe brzmiało jakoś:Opisz szczegółowo sposób badania hamulców pneumatycznych w pojeździe powyżej 3.5t zarejestrowanego po 01 01 2012 skierowanego na badanie dodatkowe przez organ kontroli ruchu drogowego z powodu uzasadnionego podejrzenia, że zagraża bezpieczeństwu ruchu drogowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 21 Maj 2015 Share Napisano 21 Maj 2015 Ostatnio kolejka na praktyczny sie dosyć długa zrobiła i byc może chcąc ją rozładować robiąc przesiew na teorii. Że tak spytam .... przeczytałeś co napisałeś ? Na testach zaznaczasz jedna odpowiedż, więc co ? Komisja pozaznaczała złe odpowiedzi za zdających, a testy właściwe wyrzucili ? Za mało mamy teorii spiskowych, że szukamy ich na każdym kroku i w każdej sytuacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 21 Maj 2015 Share Napisano 21 Maj 2015 Jak byś miał 1 warsztat w powiecie to chciałbyś mieć klientów zapisanych na 2 dni czy 2 miesiące ? Opisów-ką wydłużają kolejkę jak nic. (10 lat obserwacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cwiara Napisano 21 Maj 2015 Share Napisano 21 Maj 2015 Ostatnio kolejka na praktyczny sie dosyć długa zrobiła i byc może chcąc ją rozładować robiąc przesiew na teorii. Że tak spytam .... przeczytałeś co napisałeś ? Na testach zaznaczasz jedna odpowiedż, więc co ? Komisja pozaznaczała złe odpowiedzi za zdających, a testy właściwe wyrzucili ? Za mało mamy teorii spiskowych, że szukamy ich na każdym kroku i w każdej sytuacji ? Testy testami ale jest jeszcze opisówka na której większość się wykłada. Wystarczy odpowiednie pytanie i mamy to co mamy więc żadna to teoria spiskowa a zwyczajna obserwacja Odpowiednio rozbudowane pytanie bądź odpowiedź w testach też może położyć nie jednego wykutego kandydata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 21 Maj 2015 Share Napisano 21 Maj 2015 ..Testy testami ale jest jeszcze opisówka na której większość się wykłada. Wystarczy odpowiednie pytanie i mamy to co mamy więc żadna to teoria spiskowa a zwyczajna obserwacja Odpowiednio rozbudowane pytanie bądź odpowiedź w testach też może położyć nie jednego wykutego kandydata. Dlatego nie pisałem nic o opisówce. Tzn. napisałem ale przed wysłaniem wykasowałem dla prostszego przekazu. Można być obkutym, jednak bez zrozumienia czytanego pytania lipa. A nawet najbardziej rozbudowane pytanie testowe, nie ma rozbudowanej odpowiedzi. Jeśli opisówka stanowi problem, to dlaczego pisze się tylko o pięciu osobach, które coś zaliczyły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi