Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

::( Masakra nikt nie zdał całości, a podstawowy i dodatki pięć osób.

Będę nieskromny mnie też się udało. :evil:

Napisano

Ja jak zdawałem a na teorii byłem 4 razy to zawsze całość zdawało ok. 4-5 osób. Nie było tak żeby nikt nie zdał. Albo słabo przygotowana grupa albo pytania o większym stopniu trudności.

Napisano

Nie wiem co zawiniło, ale szanowna komisja powiedziała że nie pamięta tak kiepskich wyników. Na moje oko pytania typu test na IQ :razz:

[ Dodano: 20-05-2015, 19:19 ]

W Krakowie podobno jedna osoba zdała wszystko. Ktoś dzwonił z naszej grupy.

Napisano

Ostatnio kolejka na praktyczny sie dosyć długa zrobiła i byc może chcąc ją rozładować robiąc przesiew na teorii.

Napisano

A jakim to pytaniem opisowym nasza szanowna komisja uraczyła wszystkich zdających?? że się tak grzecznie zapytam :D

Napisano
W Poznaniu 20 05 15 pytanie opisowe brzmiało jakoś:

Opisz szczegółowo sposób badania hamulców pneumatycznych w pojeździe powyżej 3.5t zarejestrowanego po 01 01 2012 skierowanego na badanie dodatkowe przez organ kontroli ruchu drogowego z powodu uzasadnionego podejrzenia, że zagraża bezpieczeństwu ruchu drogowego.

Napisano
Ostatnio kolejka na praktyczny sie dosyć długa zrobiła i byc może chcąc ją rozładować robiąc przesiew na teorii.

Że tak spytam .... przeczytałeś co napisałeś ?

Na testach zaznaczasz jedna odpowiedż, więc co ? Komisja pozaznaczała złe odpowiedzi za zdających, a testy właściwe wyrzucili ?

Za mało mamy teorii spiskowych, że szukamy ich na każdym kroku i w każdej sytuacji ?

Napisano

Jak byś miał 1 warsztat w powiecie to chciałbyś mieć klientów zapisanych na 2 dni czy 2 miesiące ? Opisów-ką wydłużają kolejkę jak nic. (10 lat obserwacji)

Napisano

Że tak spytam .... przeczytałeś co napisałeś ?

Na testach zaznaczasz jedna odpowiedż, więc co ? Komisja pozaznaczała złe odpowiedzi za zdających, a testy właściwe wyrzucili ?

Za mało mamy teorii spiskowych, że szukamy ich na każdym kroku i w każdej sytuacji ?

Testy testami ale jest jeszcze opisówka na której większość się wykłada. Wystarczy odpowiednie pytanie i mamy to co mamy więc żadna to teoria spiskowa a zwyczajna obserwacja :)

Odpowiednio rozbudowane pytanie bądź odpowiedź w testach też może położyć nie jednego wykutego kandydata.

Napisano
..

Testy testami ale jest jeszcze opisówka na której większość się wykłada. Wystarczy odpowiednie pytanie i mamy to co mamy więc żadna to teoria spiskowa a zwyczajna obserwacja :)

Odpowiednio rozbudowane pytanie bądź odpowiedź w testach też może położyć nie jednego wykutego kandydata.

Dlatego nie pisałem nic o opisówce. Tzn. napisałem ale przed wysłaniem wykasowałem dla prostszego przekazu.

Można być obkutym, jednak bez zrozumienia czytanego pytania lipa. A nawet najbardziej rozbudowane pytanie testowe, nie ma rozbudowanej odpowiedzi.

Jeśli opisówka stanowi problem, to dlaczego pisze się tylko o pięciu osobach, które coś zaliczyły ?