duchu Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 Mam pytanie. mój znajomy kupił w Niemczech motocykl rp. 2011 , z ktory nigdy nie był rejestrowany, jest jego 3 włascicielem. Pierwszy był Niemiec potem Polak i mój znajomy. Ma rachunek zakupu z salonu na Niemca i po kolei umowy oraz cos jak odpis homologacji. Da rade to zarejestrowac w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_k Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 Tak naprawdę to zależy od "podejścia" konkretnego urzędu. Zależy czy potraktują go jak nowy czy nie-nowy. Dochodzi jeszcze kwestia wydania KP przez importera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 Tak naprawdę to zależy od "podejścia" konkretnego urzędu To mi się najbardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi