IVVO Napisano 15 Wrzesień 2015 Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Kolega ma do mnie podjechać Garbusem z Francji - sęk w tym iż na jego ramie zamontowane jest nadwozie z laminatu - Porsche 911 - Jest DR francuski - TZ i VIN W DR jest VW jak podjedzie to wrzucę Foto. W pozycji Z.1 - pojazd kolekcjonerski - brak jakichkolwiek parametrów - tylko ES - benzyna. Jak to ugryźć - chyba bez biegłego nie da rady. Ani to zabytek ani unikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Jest to replika. Jak był zarejestrowany we Francji to zwykłe OBT przed I rej + DIP. Marka i model z francuskiego DR DMC z tabliczki, masa własna na wadze. Przyczepy raczej odpadają (oględziny) reszta do pomierzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 16 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2015 DMC z tabliczki Pamiętasz markes30, jak wygląda TZ z garbusa - nr nadwozia i model - chyba trzeba będzie biegłego zawezwać - w DR echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Tak jak tutaj: https://www.google.pl/search?q=garbus+tabliczka+znamionowa&biw=1366&bih=634&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCPzYkLbr-8cCFUfwcgodP0wIwQ Będę w Opolu w październiku na szkoleniu to mogę ci to cudo opisać. [ Dodano: 16-09-2015, 17:13 ] Nr nadwozia pod tylna kanapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 19 Wrzesień 2015 Share Napisano 19 Wrzesień 2015 A dla mnie to SAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi