gruberek11 Napisano 18 Październik 2015 Napisano 18 Październik 2015 Witajcie Miałem okazję podziwiać auto chrystler town and country, auto zarejestrowane w pl. Znalazłem tylko vin na podszybiu za szyba oraz nalepkę - na drzwiach kierowcy W tym aucie są jeszcze gdzieś numery vin? Cytuj
Paprock Napisano 18 Październik 2015 Napisano 18 Październik 2015 A coś więcej, może rocznik. Któreś z nowszych modeli tych vanów Chrysleri na Europę mogły mieć coś na progu pod listwą w drzwiach prawych przednich. No ale gdyby był "normalny" VIN to i tabliczka byłaby też "normalna". Trza wyszarpnąć i zobaczyć. Cytuj
gruberek11 Napisano 18 Październik 2015 Autor Napisano 18 Październik 2015 To jest typowe auto z kanady. Rok 2001, town and country Na drzwiach ejst nalepka, oraz na podszybiu jest nr Cytuj
Paprock Napisano 18 Październik 2015 Napisano 18 Październik 2015 No też miałem typowego z roku 2010 z tabliczką i VIN-em jak niżej: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi