Paprock Napisano 26 Luty 2016 Share Napisano 26 Luty 2016 Infiniti MX 37, rok produkcji 2013, sedan z Hameryki. Czy ktoś widział w tym aucie asymetryczne światła mijania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aboz Napisano 26 Luty 2016 Share Napisano 26 Luty 2016 O ile się nie mylę to seria M była produkowana na Europę, ale od którego roku to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 26 Luty 2016 Autor Share Napisano 26 Luty 2016 Było tak, że po mojemu światła mijania były amerykańskie. Nie stwierdzono tylnego światła p/mgłowego. Prędkościomierz w milach, a ten mniejszy zegar wewnątrz okręgu w kilometrach. Licznik przebiegu tylko w milach, a przebieg dzienny/chwilowy do wyboru mile lub kilometry. Reflektory przednie tak zabudowane, że żadnego znaku DOT lub HOMO nie stwierdzono. Na lewym słupku środkowym była biała tabliczka w wersji amerykańskiej, VIN-visible był na parapecie po stronie lewej, ale i był klasyczny VIN bity w komorze silnika na takiej przegrodzie jak w starszych Merolach. Za światła podziękowałem i czym prędzej oddaliłem się od tego pojazdu cichaczem. Nie wspominając o tylnych kierunkach w kolorze czerwonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi