jarekd22 Napisano 9 Czerwiec 2016 Napisano 9 Czerwiec 2016 Witam, pismo otrzymaliśmy z Wydziału Komunikacji Proszę dokładnie przeanalizować treść stanowiska ministra i stosować się do niego. W przypadku kontroli z Urzędu Skarbowego będą kłopoty, gdyż jest to uszczuplenie dochodów Skarbu Państwa przez przedsiębiorcę część 2.PDF część 1.PDF pismo z ministerstwa.pdf Cytuj
Paprock Napisano 9 Czerwiec 2016 Napisano 9 Czerwiec 2016 Jakoś Wydział Komunikacji ani się pod tym nie podpisał, ani słowa komentarza Kierownika, ani pieczęci Sekretarz nie przystawił. Cytuj
adam1501 Napisano 9 Czerwiec 2016 Napisano 9 Czerwiec 2016 Proszę dokładnie przeanalizować treść stanowiska ministra i stosować się do niego. Czy to masz na piśmie z magistratu, czy też jest to Twój dopisek? Jeżeli masz się stosować do stanowiska ministra, to chyba powinieneś otrzymać w załączeniu stanowisko tegoż, a nie informację poprzez posłańców. Cytuj
jarekd22 Napisano 9 Czerwiec 2016 Autor Napisano 9 Czerwiec 2016 Tekst napisany kursywą pochodzi z maila z Wydziału Komunikacji. Dodałem jeszcze trzeci załącznik ze str. www.dlid.pl z odpowiedzią z Ministerstwa. Cytuj
adam1501 Napisano 9 Czerwiec 2016 Napisano 9 Czerwiec 2016 Sądząc po piśmie ministerialnym to odpowiedź padła na dwa zagadnienia, a trzecie zostało podciągnięte lub nie widzimy oddzielnego pisma w tej sprawie. Cytuj
IVVO Napisano 9 Czerwiec 2016 Napisano 9 Czerwiec 2016 Czy to pisemko poszło gdziekolwiek - czy to tylko nasępmy projekt - brak daty i podpisu jest jakaś sygnatura i .... Cytuj
Paprock Napisano 9 Czerwiec 2016 Napisano 9 Czerwiec 2016 To bardziej naświetlenie do czego będą nawiązywały majowo-czerwcowe seminaria. Bardziej należałoby traktować to jako zaproszenie niż zalecenie zlecone przez WK do realizacji na stacjach jeżeli chodzi o tabelę opłat. No ale to już mamy wyćwiczone i nie ma co się zagłębiać. Natomiast sześć dych za DIP - no sorry lecz w tym temacie z prelekcji nie skorzystam. Cytuj
Jacdiag Napisano 9 Czerwiec 2016 Napisano 9 Czerwiec 2016 jest to uszczuplenie dochodów Skarbu Państwa to może trzeba zacząć od "tego kogoś", kto doprowadził do publikacji Dz.U.2009.155.1233 a w nim § 1.1)skreśla się części oznaczone lp. 1.12 - lp. 1.14 i lp. 1.16; Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
ketiw38 Napisano 9 Czerwiec 2016 Napisano 9 Czerwiec 2016 Witam, pismo otrzymaliśmy z Wydziału Komunikacji Normalnie aż .................... Nigdzie tego pisma nie znalazłem za to wszędzie reklamę.................. Ale co mnie to ......................... Jeżeli mi ktoś pokaże skan pisma z WK to może zastanowię się nad czytaniem tego.............. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi