Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

czy tez macie spadek badan w stosunku do tamtego roku???

Napisano

Wprost proporcjonalnie do ilości nowych stacji w okolicy.

I gdyby nie zrządzenie losu, a raczej inwestora, który tereny pokupił wysadzając tym samym w kosmos dwie sąsiednie stacje, to, ojjj... cieniutko widziałbym rentowność obecnego biznesu, który uprzejmie mnie zatrudnił. A i tak stękanie, że mało i mało, na każdym kroku.

Napisano

u mnie jeszcze nie ma wiecej stacji a jest spadek

Napisano

W moich stronach mówią ludzie, że ktoś jest niewyrozumiały lub "czepiający się d@bil" i jadą tam gdzie pracują wyrozumiali inteligenci.

Napisano

A ja mam o 30 badań więcej niż tego samego dnia rok temu. Niby nie dużo ale dobrze, że nie mniej.

Ale też ciągle "mało" :-P

Napisano
do ilości nowych stacji w okolicy.

Ale też ciągle "mało"
i mało - ktoś się smuci ktoś się cieszy ...... niech powstają następne i zatrudniają pocztowców to dopiero będzie super.. :cool::x
Napisano
czy tez macie

U mnie w okolicy po staremu, plotki chodzą, że mają być 4 nowe stacje, ale wierzyć mi się nie chce.

Wzrost o całe 6 sztuk :)

Napisano

A ja cały czas, żeby wykonanie badania powiązać z czasem ile ma trwać. Miałoby to wpływ na ilość i jakość oraz ekonomiczny sens prowadzenia biznesu, a tym samym wskazywało marketingowy kierunek pozyskania właściwej liczby klientów. No, a ten biznesmen (diagnostyk), który przekraczałby normy, to wiadomo jak i co robi...

A tak tylko wyścig trwa!

Napisano
wyścig trwa!

Trwa, trwa i jeszcze jak długo ? Gdzie ta meta ?

- Bo auto na parking zajechało, szybciej, szybciej... Wyjeżdżaj ku**...

Napisano

U mnie ilość przeglądów podobnie jak w tamtym roku na razie nie spada chodz ogólnie kilka lat temu było więcej badań technicznych ale i stacji było kilka mniej no i tyle gratisów nie dawali mycie gratis dla komisów robią po 10 do 20 zł taniej przy badaniach technicznych jeden jak otworzył nową stacje to objazd po komisach i bonifikaty w cenach i u nas już nikt z komisów na badania nie przyjeżdża jaja jak berety teraz są a pamiętam stare czasy jak było na stacjach teraz to się robi śmiech na sali.

Napisano

Mama19787 - słyszałeś może o zdaniach, kropkach, przecinkach? :x

Napisano
Nie niesłyszałem

Wnioskuję o "czerwony pasek" dla takich "cwaniaczków"...

Można się nawet pomylić i z błędami napisać. Ale ze słusznie zwróconej uwagi robić sobie jeszcze "jaja"... :? Kolego mama19787, to nie ten poziom...

Ja na Twoim miejscu poprawiłbym ten post a nie "arogancko" dalej kompromitował się...

Napisano

ja zrobiłem właśnie 256 badanie. patrze na numer ewid. 21 badan więcej czyli wzrost

Napisano

Jak to, że 256? 8/

W jakich godzinach i w ilu na zmianie stacja pracuje?

Napisano

Bez przesady. U mnie prawie 240 i wcale nie mamy zadyszki. SKP czynna 13 godz./dobę, 6 dni w tygodniu (w soboty tylko 6 godzin) i jest nas trzech. Skąd u Was takie zdziwienie?

Napisano

Jeśli to wynik na całą SKP to OK. Jak na jednego Diagnostę to cóż... Poczta Polska powinna obawiać się konkurencji :)

Napisano

U nas porównanie roku 2015 i 2016 - ok 5% wzrostu ilości badań

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

spokojnie, jest nas 2 w tygodniu od 7 do 17, i jeden w weekendy. Poczty u nas nie ma, poprawek sporo jest.