aboz Napisano 20 Wrzesień 2017 Napisano 20 Wrzesień 2017 Panie i Panowie. Jest taka sprawa, że potrzebuję na gwałt dwóch nowych kart krypto do Encard. I tu powstaje pytanie, czy zamawiać karty w Enigmie czy Encard obsłuży inne karty. Sprawa rozbija się o dodatkowe karty do już posiadanych zestawów i zanim zacznę procedurę zamawiania, wolę się upewnić. Proces uzyskania certyfikatu nie jest dla mnie problemem. Mam tylko wątpliwości co do strony hardware-owej.
markes30 Napisano 20 Wrzesień 2017 Napisano 20 Wrzesień 2017 Ja zamawiam innego producenta. Mając Encard zamawiam dodatkową Cryptotech z czytnikiem. Nie wiadomo co będzie lepiej obsługiwane.
Psuj Napisano 25 Wrzesień 2017 Napisano 25 Wrzesień 2017 potrzebuję na gwałt Na gwałt to inne atrybuty Ci będą potrzebne. czy zamawiać karty w Enigmie czy Encard obsłuży inne karty. Zadzwoń do Norcomu, z tego co pamiętam mają chyba karty i czytniki...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 25 Wrzesień 2017 Napisano 25 Wrzesień 2017 mają chyba karty i czytniki. Mają ,mają ... CERTUM/UNIZETO z czytnikiem(jako zapasowa karta).Plik wygenerowany -bez problemów.W zestawie płyta instalacyjna z instrukcją co i jak
Rekomendowane odpowiedzi