Skocz do zawartości
“Wyzwania współczesnej diagnostyki pojazdów - Hybrydy, Motocykle, Tachografy - Cykl Szkoleń 30 lat IT.NORCOM” - POZNAŃ ×

opisówka Poznań 06.12.2017 godz. 8:30

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Autobus o dmc 18000 kg, klasy III, M3, zasilany gazem CNG. Opisać wymagania dodatkowe jakie musi spełniać.

Napisałem, ze musi posiadać protokół z TDT na zbiornik gazu CNG, naklejki informujące o zasilaniu CNG oraz warunki dodatkowe dla autobusu na podstawie Dz. U. poz. 2022 rozdział 5.

To wystarczyło do zaliczenia pytania.

Napisano

Gratulacje. Ja na opisowce poległem. Zdawałem w Krakowie pytanie opisowe miałem takie samo. Na szczęście reszta zaliczona w pierwszym podejściu więc jakiś wątek optymistyczny jest.

Napisano

I później po zdaniu teorii sześć miesięcy na zdanie praktyki... Z doświadczenia radzę żeby ustalić termin praktycznego od razu po zdaniu teorii (w najbliższym wolnym terminie) bo w moim przypadku jak nie zdałem za pierwszym razem to zrobiło mi się ciepło, a TDT liczy sześć miesięcy co do dnia.

Napisano

Dzięki za info. Teraz nos w ustawy i szykowne się do opisowki.

Napisano

w najlepszym możliwym terminie prawie zdałeś, akurat 6m-cy do wakacji to praktyczny jest co miesiąc, gorzej zdać w maju i nie zdać praktycznego w czerwcu :P chociaż w tym roku egzamin praktyczny był jeszcze do zaliczania w lipcu.

Napisano

06.12.2017r godzina 13:30 Warszawa

Analiza spalin w samochodzie osobowym z 2012 roku z instalacją gazową . Opisać warunki do przeprowadzenia badania. Ostatni Termin i na szczęście Zaliczone :D PS Proszę się podzielić doświadczeniami z praktycznego egzaminu i gdzie najlepiej zdawać . Z góry dzięki :-D

Napisano
Ostatni Termin i na szczęście Zaliczone :D PS Proszę się podzielić doświadczeniami z praktycznego egzaminu i gdzie najlepiej zdawać .

Żeby coś wziąć należy również coś dać od siebie !!! Podziel się odpowiedzią na pytanie opisowe, która sprawiła że zdałeś a na pewno ktoś podzieli się doświadczeniami z praktycznego. Tak to działa !!!

Napisano
Teraz nos w ustawy i szykowne się do opisowki.

Osobiście proponuję dzienniki ustaw, bo ustawy to za mało.