adrkru Napisano 6 Grudzień 2017 Napisano 6 Grudzień 2017 Autobus o dmc 18000 kg, klasy III, M3, zasilany gazem CNG. Opisać wymagania dodatkowe jakie musi spełniać. Napisałem, ze musi posiadać protokół z TDT na zbiornik gazu CNG, naklejki informujące o zasilaniu CNG oraz warunki dodatkowe dla autobusu na podstawie Dz. U. poz. 2022 rozdział 5. To wystarczyło do zaliczenia pytania. Cytuj
Ramzesik Napisano 7 Grudzień 2017 Napisano 7 Grudzień 2017 Gratulacje. Ja na opisowce poległem. Zdawałem w Krakowie pytanie opisowe miałem takie samo. Na szczęście reszta zaliczona w pierwszym podejściu więc jakiś wątek optymistyczny jest. Cytuj
Mecher Napisano 7 Grudzień 2017 Napisano 7 Grudzień 2017 do zaliczenia "opisówki" masz sześć miesięcy czasu. Cytuj
keymil7 Napisano 7 Grudzień 2017 Napisano 7 Grudzień 2017 I później po zdaniu teorii sześć miesięcy na zdanie praktyki... Z doświadczenia radzę żeby ustalić termin praktycznego od razu po zdaniu teorii (w najbliższym wolnym terminie) bo w moim przypadku jak nie zdałem za pierwszym razem to zrobiło mi się ciepło, a TDT liczy sześć miesięcy co do dnia. Cytuj
Ramzesik Napisano 7 Grudzień 2017 Napisano 7 Grudzień 2017 Dzięki za info. Teraz nos w ustawy i szykowne się do opisowki. Cytuj
vaandee Napisano 7 Grudzień 2017 Napisano 7 Grudzień 2017 w najlepszym możliwym terminie prawie zdałeś, akurat 6m-cy do wakacji to praktyczny jest co miesiąc, gorzej zdać w maju i nie zdać praktycznego w czerwcu chociaż w tym roku egzamin praktyczny był jeszcze do zaliczania w lipcu. Cytuj
misiek32114 Napisano 7 Grudzień 2017 Napisano 7 Grudzień 2017 06.12.2017r godzina 13:30 Warszawa Analiza spalin w samochodzie osobowym z 2012 roku z instalacją gazową . Opisać warunki do przeprowadzenia badania. Ostatni Termin i na szczęście Zaliczone PS Proszę się podzielić doświadczeniami z praktycznego egzaminu i gdzie najlepiej zdawać . Z góry dzięki Cytuj
markes30 Napisano 8 Grudzień 2017 Napisano 8 Grudzień 2017 Ostatni Termin i na szczęście Zaliczone PS Proszę się podzielić doświadczeniami z praktycznego egzaminu i gdzie najlepiej zdawać . Żeby coś wziąć należy również coś dać od siebie !!! Podziel się odpowiedzią na pytanie opisowe, która sprawiła że zdałeś a na pewno ktoś podzieli się doświadczeniami z praktycznego. Tak to działa !!! Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 8 Grudzień 2017 Napisano 8 Grudzień 2017 Teraz nos w ustawy i szykowne się do opisowki. Osobiście proponuję dzienniki ustaw, bo ustawy to za mało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi