kuba19787 Napisano 12 Czerwiec 2018 Napisano 12 Czerwiec 2018 Panowie klient przyjechał do mnie z przyczepą specjalną kempingową z Niemiec pierwsza rejestracja ale ma tylko fakturę zakupu z Niemiec tej przyczepy i zapis że nie była tam rejestrowana oczywiście nie ma brifu tylko ta faktura i ten zapis moje pytanie czy można wykonać takie badanie Cytuj
blakop Napisano 12 Czerwiec 2018 Napisano 12 Czerwiec 2018 Ale co to znaczy, że "ma zapis"? Co to za dokument? Przez kogo wystawiony? Przyczepy kempingowe w Niemczech są normalnie rejestrowane. Cytuj
kuba19787 Napisano 12 Czerwiec 2018 Autor Napisano 12 Czerwiec 2018 ale ta nie była tam zarejestrowana posiada tylko fakturę zakupu od Niemca a na fakturze zapis ze nie została tam nigdy zarejestrowana w urzędzie po prostu ktoś tam kupił i jej nie zarejestrował Cytuj
michal_k Napisano 12 Czerwiec 2018 Napisano 12 Czerwiec 2018 Jak dla mnie to kierunek WK to PC i czerwoną tablicę. Cytuj
blakop Napisano 12 Czerwiec 2018 Napisano 12 Czerwiec 2018 A na jakiej podstawie niby te PC mają mu wydać? Chyba, że coś się zmieniło w kwestii dokumentów wymaganych do pierwszej rejestracji. Cytuj
michal_k Napisano 12 Czerwiec 2018 Napisano 12 Czerwiec 2018 Jeśli pojazd nie był rejestrowany, ale jest używany (nie-nowy) to czemu nie miałby dostać PC? Cytuj
kuba19787 Napisano 13 Czerwiec 2018 Autor Napisano 13 Czerwiec 2018 rejestrowany nie był tylko sprowadzony jest z Niemiec a tam przyczepy kempingowe podlegają rejestracji a w fakturze wpisane jest że nie został tam do tej pory zarejestrowany co innego w Angli i Holandi tam się tego nierejestruje Cytuj
blakop Napisano 13 Czerwiec 2018 Napisano 13 Czerwiec 2018 Michał - mam półroczne BMW bez papierów. Rozumiem, że u Ciebie bez najmniejszych problemów zarejestruję? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi