fifi Napisano 28 Czerwiec 2018 Napisano 28 Czerwiec 2018 Pytanie opisowe.Na badanie na skp przyjechał pojazd kat.M3 .wyposarzony w pneumatyczny układ hamulcowy.Opis badanie hamulców na urządzeniu rolkowym oraz opisz w jaki sposób ustalisz obliczeniowy wsp.siły hamowania.Udało mi sie zaliczyc egzamin.Podobne pytanie opisane jest w Vademecum Diagnostów.Zdałem za trzecim razem a najlepsze jest to ze takie same pytanie miałem na pierwszym egzaminie w marcu tez w Warszawie. Cytuj
blakop Napisano 28 Czerwiec 2018 Napisano 28 Czerwiec 2018 Grunt to znać wyposarzenie pojazdów... Cytuj
nhl4 Napisano 30 Czerwiec 2018 Napisano 30 Czerwiec 2018 Dnia 28.06.2018 o 23:01, blakop napisał: Grunt to znać wyposażenie pojazdów... I gdzie co podłączyć, jak odczytać i sprawdzić parametry itd itp...., a sukces murowany. 1 Cytuj
hanzo_hazashi Napisano 11 Lipiec 2018 Napisano 11 Lipiec 2018 Miałem to samo pytanie w Warszawie w pazdzierniku I w marcu w Lublinie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi