hanzo_hazashi Napisano 11 Lipiec 2018 Napisano 11 Lipiec 2018 Witam!W dniu dzisiejszym zaliczyłem egzamin praktyczny w Warszawie. Autobus tempo 100 Vdl futura. Adr cysterna z przyczepą cysterną chyba FL. Panda z gazem. Ja mialem badanie autobusu skierowanego przez policje na sprawdzenie luzu ukł. kierowniczego(w szególnosci drazki kierownicze) -wybrac odpowiednie wzory zawiadczeń. -okreslic rodzaj badania -omowic sposób postepowania przy badaniu -okreslic wynik badania -wypelnic dokumenty. -pare pytan dodatkowych i zaliczone. Atmosfera na egzaminie poważna,ale pozytywna.Egzaminatorzy znani z pisemnego w warszawie. Kamień z serca. Wchodziłem jako jeden z pierwszych,wiec nie wiem ilu zaliczyło. Pozdrawiam i dziekuję za wiedzę z tego zacnego forum. Cytuj
krystiankop Napisano 21 Lipiec 2018 Napisano 21 Lipiec 2018 witam też byłem na tym egzaminie i też zaliczyłem ... miałem cysterne fl i zrobić kompletne badanie Cytuj
piter1973 Napisano 21 Lipiec 2018 Napisano 21 Lipiec 2018 kompletne badanie to jakie ? pytam kompletnie poważnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi