Paprock Napisano 14 Wrzesień 2018 Napisano 14 Wrzesień 2018 Potrzebne wyjaśniające pismo Mercedes Polska trącające o błędnej klasyfikacji co do podrodzaju pojazdu Furgon = VAN. Kiedyś coś gdzieś takiego mi się o uszy obiło, ale gdzie to tylko Parkinson z Alzheimerem wie. Dzięki wielkie temu kto znajdzie i zapoda, co nie. Cytuj
aboz Napisano 14 Wrzesień 2018 Napisano 14 Wrzesień 2018 Pismo i owszem było, tylko Niemiec ci obraz zaciemnił, bo pochodziło z Peugeota.Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj
smaug Napisano 14 Wrzesień 2018 Napisano 14 Wrzesień 2018 Było sprostowanie do homologacji sprintera ze błędnie przetłumaczono podrodzaj pojazdu na furgon a powinno być van 1 Cytuj
Paprock Napisano 14 Wrzesień 2018 Autor Napisano 14 Wrzesień 2018 2 godziny temu, aboz napisał: Pismo i owszem było, tylko Niemiec ci obraz zaciemnił, bo pochodziło z Peugeota. - no i jak tego forum nie kochać, jak tu co jeden to lepszy GiGanT Rock'n'Rolla! Pismo mam i dotyczyło owszem Francuza, ale Citroena! Citroena Berlingo dokładnie! Cytuj
blakop Napisano 15 Wrzesień 2018 Napisano 15 Wrzesień 2018 Oh - po prostu błędnie przetłumaczono - ojej - no zdarza się!! Tylko dlaczego tak masowo i w każdej marce i modelu? Co to - jeden tłumacz w Polsce wtedy był? Zawsze powtarzam - gdyby NAJGŁĘBSZA KOMUNA wiedziała, że można walić takie wałki i oszustwa, to PRL istniał by do dziś... Kto wie czy nie z korzyścią dla nas wszystkich... Cytuj
Mecher Napisano 16 Wrzesień 2018 Napisano 16 Wrzesień 2018 Ale adresu na siedzibę w W-wie to chyba ze świecą szukali i się im udało Cytuj
winerek Napisano 16 Wrzesień 2018 Napisano 16 Wrzesień 2018 Sądzisz że to przypadek? W innych miastach też? SOSNOWIEC Cytuj
danielg539 Napisano 17 Wrzesień 2018 Napisano 17 Wrzesień 2018 Z tymi adresami to taki myk, że kupuje się działkę, wytycza się kawałek ulicy i się nazywa jak się chce, pod warunkiem, że się uda przekonać radnych do akceptacji zaproponowanej nazwy ulicy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi