adam123 Napisano 27 Wrzesień 2018 Napisano 27 Wrzesień 2018 Witam kto zdawał egzamin praktyczny w Warszawie 26.09.2018r proszę o info na temat egzaminu. nikt nie zdawał ??????? Cytuj
piotrek5401 Napisano 2 Październik 2018 Napisano 2 Październik 2018 (edytowane) Witam Zdawałem tego dnia w Warszawie. Podstawione były trzy standardowe trzy pojazdy: autobus 100, Panda z gazem, adr(pojazd cysterna). Zdawlnosc ogolnie była dobra. Komisja nastawiona bardzo pozytywnie i przyjaznie. Pytania jakie się trafiały to: wymagane dokumenty do wykonania badania, sprawdzenie szczelności instalacji LPG detektorem, warunki dodatkowe do adr(pytania o zderzak itp), jak sprawdzić luzy w układzie kierowniczym, sprawdzenie haka (w pandzie) i sprawdzenie gniazda przyrządem. Mi udało się zdać Edytowane 2 Październik 2018 przez piotrek5401 Cytuj
adam123 Napisano 3 Październik 2018 Autor Napisano 3 Październik 2018 Super Gratulacje, a powiedz ile czasu jest na przygotowanie sie do odpowiedzi i czy w czasie przygotowywania mozna korzystać ze swoich materiałów Cytuj
Mecher Napisano 3 Październik 2018 Napisano 3 Październik 2018 Za cytowanie posta poprzedzajacego w całości można dostać "kreskę" A z tym korzystaniem na egzaminie z własnych materiałów to w ramach żartu chyba ... A co do czasu, to wystarczyło poszukać ... Na egzaminie też możesz dostac pytanie co, gdzie (w jakich rozporządzeniu, ustawie)się znajduje. Cytuj
Andrzej89 Napisano 12 Październik 2018 Napisano 12 Październik 2018 W Warszawie można skorzystać z dziennika 776 przy wypisywaniu usterek, a ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z indeksami nośności i prędkości opon. Trzeba znać na pamięć czy można skorzystać z jakiejś ściągawki czy coś? Cytuj
Sedici Napisano 13 Październik 2018 Napisano 13 Październik 2018 Zdawałem w kwietniu i egzaminatorzy pozwalali korzystać z tabelki indeksami nośności i prędkości opon jeśli ktoś nie pamiętał. 1 Cytuj
piotrek5401 Napisano 16 Październik 2018 Napisano 16 Październik 2018 W Warszawie gdy zapytałem czy mogę skorzystać z 776 w celu wypisania usterek to egzaminator się nie zgodził i powiedział żebym z głowy napisal. Ale udało się. Cytuj
adam123 Napisano 17 Październik 2018 Autor Napisano 17 Październik 2018 Dziś w Warszawie, można było skorzystać z indeksów prędkości i nośności opon. Cytuj
vatman Napisano 6 Listopad 2018 Napisano 6 Listopad 2018 Dnia 12.10.2018 o 17:02, Andrzej89 napisał: W Warszawie można skorzystać z dziennika 776 przy wypisywaniu usterek, a ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z indeksami nośności i prędkości opon. Trzeba znać na pamięć czy można skorzystać z jakiejś ściągawki czy coś? Kartki z indeksami prędkości i nośności zwykle leżą na stoliku od geometrii GTO Truck. Nośności i tak są opisane na oponie (max load single lub dual) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi