Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Taki klient mi przyjechał dodatkowe światła drogowe miał zamontowane (te niebieskie) no i do jazdy dzeinnej jak zauważyliście? Jak byście podeszli do tematu? |Wg rozporzadzenia dopuszcza się 4 światła drogowe i w niemczech kwestionują to... Jak wy byście poseszli do tematu?

59362908_2308019892749623_2272493228110381056_n.jpg

Napisano

wpisz co chcesz, najwyżej zrobisz korektę jak będzie trzeba :P, podobnie jak w przypadku roku produkcji o który pytałeś, dostałeś odpowiedzi  a i tak zrobiłeś po swojemu. :evil:

• Haha 1
Napisano

Zmierz właściwości świetle , które nie mogą przekroczyć 225 000 cd.:wink:

Ciekawi mnie to " orurowanie ":silent::

Rozdział 1
Warunki ogólne

§ 7.

11. W przypadku samochodu osobowego, samochodu ciężarowego lub pojazdu specjalnego, których dopuszczalna masa całkowita nie przekracza 3,5 t, przednie orurowanie lub dodatkowy przedni zderzak, mające służyć do ochrony pojazdu przed uszkodzeniami w razie zderzenia z innym przedmiotem, mogą być zamontowane wyłącznie w pojazdach, dla których zostały homologowane. Przepis ten nie dotyczy urządzeń, o masie poniżej 0,5 kg, które przeznaczone są wyłącznie do ochrony reflektorów. Dotyczy pojazdów rejestrowanych po raz pierwszy na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej po dniu 20 października 2007 r.

------------------------------------

Sprawdź oznaczenie na reflektorze : światło drogowe - " R ", bo zaraz się okaże, że przeciwmgłowe przednie - "B":silent:

Napisano
26 minut temu, leski66 napisał:

Sprawdź oznaczenie na reflektorze : światło drogowe - " R ", bo zaraz się okaże, że przeciwmgłowe przednie - "B

Albo okaże się, że brak jakichkolwiek oznaczeń...

Napisano

Powiększyłem sobie tą lampę i niby " HR " - halogenowe światło drogowe ( górny prawy róg lewej lampy ):wink:

Napisano
Godzinę temu, leski66 napisał:

Dotyczy pojazdów rejestrowanych po raz pierwszy na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej po dniu 20 października 2007 r.

A czy ten był zarejestrowany w Polsce? Na tablicach widzę D.

Napisano (edytowane)

tak potwierdzam hr czyli halogenowe drogowe.  auto sprowadzone z Niemiec przez 1 rejestracją

Edytowane przez mike_van_mik
Napisano
35 minut temu, michal_k napisał:

Na tablicach widzę D

Teraz to i ja zauważyłem :icon_razz: To co z tym " orurowaniem " teraz można a później ( bez homo ) jak się uda - czy czepiam się zbyt mocno ?;-)