OLEK Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 http://www.dsl.cz Po wklepaniu i kliku na zegar ,sprawdzicie szybkość dostępu do DSL,neostrady i radiówki. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Zaskoczę Cię troszkę ? http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=238 Ten 3. jest chyba najbardziej wiarygodny - ciągnie z różnych serwerów rzeczywiste dane - w tym samym czasie oczywiście ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
andy68 Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 a ja dorzuce cos od siebie, oceńcie sami speedtest Cytuj
08/15 Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 andy68, Załączyłem test i wyświetlił mi się komunikat "Poczekaj, trwa przygotowanie do testu..." Ok. Poczekam. Zdążyłem wypić kawę, zrobiłem przegląd, podchodzę do komputera a na nim wciąż komunikat "Poczekaj, trwa przygotowanie do testu..." Ok. Poczekam Jest dobrze. Moja córka wychodzi za mąż, syn kupił sobie pierwszą furę, Generalnie jest dobrze. Podchodzę do komputera a tu komunikat "Poczekaj, trwa przygotowanie do testu..." OK. Poczekam. Jest! W końcu zostałem dziadkiem! Syn dostał awans w firmie po 20 latach pracy a ja przechodzę na emeryturę. Ufff. Odpocznę przed komupeterm. Podchodzę a tam komunikat "Poczekaj, trwa przygotowanie do testu..." Ok. poczekam Leżę i umieram w wieku 90 lat. Przy mym łożu stoi wnuk. Pytam się jak tam test. A on na to: wyświetla się komunikat: "Poczekaj, trwa przygotowanie do testu..." Ok. umieram. Teraz wnuk będzie czekał Nie wiem co jest ale jakoś nie chce skubany zadziałać. Może potrzebuje jakiegoś apletu? Jak u was? Working czy nie working? Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Ja też czekałem i czekałem, ale poklikałem, byłem też w ustawieniach, poklikałem, byłem na stronie głównej, poklikałem - na dole był odnośnik do testera - i zadziałało. Wynik wyszedł mało budujący - do 1 Mb zabrakło mi ok. 30% ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
S.K.P-POZNAŃ Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 u mnie jest ok! program okreslił szybkość na 387kb/sek Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Ojjjjj, z załącznikiem coś nie bardzo Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
S.K.P-POZNAŃ Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 nie wiem co ale otwieram go bez problemu Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Ok - zdiagnozowałem - problem polega na obecności polskich liter w nazwie pliku. Tak na przyszłość - lepiej ich nie używać ... W wolnej chwili spróbuję rozgryźć, o co tu chodzi ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Sebastian ZG Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Bo to jest taki test jak trzeba czekać to chodzi o to, żeby dzwonić do telekomuny z prosbą o zwiększenie łącza Mi tam działa bez problemu wyszło 580kb/sek Cytuj
andy68 Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 uzywam już od dłuższego czasu i nie mam z nim problemu zawsze za pierwszym klikiem, jedna uwaga nie wiem czy zauważyliście sprawdza prędkośc tylko z krajowymi witrynami Cytuj
08/15 Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 W końcu odpaliłem pod IE gdzie trzeba zezwolić przeglądarce na wykonywanie skryptu Javy. Wyszło mi 1 332 kb/sek a na tym Olkowym teście 1892 kb/sek. Ta druga wartość jest bliższa prawdy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi