afgan Napisano 8 Listopad 2019 Napisano 8 Listopad 2019 Młody stażem, starszy wiekiem z mazowieckiego (zabrzmiało jak anons towarzyski:))... ogólnie chciałem się przywitać i i z góry prosić o wyrozumiałość bo jednak 10 godzin będąc samemu na stacji, a jak wiadomo samemu to i Salomon z pustego nie naleje...więc dużo wyrozumiałości jeszcze więcej cierpliwości oczywiście przyswajalności wiedzy i opier... z mojej strony i dołączam do Waszego ups naszego chciałem oczywiście napisać grona. Cytuj
zbitur Napisano 8 Listopad 2019 Napisano 8 Listopad 2019 Sie masz afgan. Też już do najmłodszych nie należę, ale na podstawowej idzie ogarnąć Cytuj
afgan Napisano 8 Listopad 2019 Autor Napisano 8 Listopad 2019 dziękuję wszystkim za powitanie niestety rzuca się w oczy moja ignorancja bo wszedłem chyba na głębokie wody i rzuciłem się w wir pracy na OSKP nie mając oczywiście świadomości, że będę tutaj samemu panem na włościach. Dlatego nie ukrywam, że liczę na Waszą pomoc - niby rozporządzenia, ustawy, obwieszczenia w głowie są ale to tylko teoria jeszcze nie powiązana z szarą rzeczywistością i Klientami którzy płacą i wymagają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi