Rafi90 Napisano 19 Grudzień 2019 Napisano 19 Grudzień 2019 Podrzucam PDF z materiałem szkoleniowym odnośnie napędu 4x4 4motion który między innymi śmiga w Volkswagenach. Myślę że przyda się ta wiedza podczas badania na SKP, choćby hamulców na rolkach. Fajnie napisane, co kiedy działa, kiedy nie działa itd itd... napęd 4 motion pdf.pdf Dorzucam jeszcze materiały odnośnie elektrycznego hamulca postojowego wykorzystywanego w grupie VW SSP346_Elektromechaniczny_hamulec_postojowy.pdf 1 4 Cytuj
Rafi90 Napisano 19 Grudzień 2019 Autor Napisano 19 Grudzień 2019 Zawieszenia Pneumatyczne, Nivo , adaptacyjna regulacja podwozia SSP242_Zawieszenie_pneumatyczne_1.pdf SSP243_Zawieszenie_pneumatyczne_2.pdf SSP292_System_adaptive_air_suspension.pdf SSP406_Adaptacyjna_regulacja_podwozia_DCC.pdf Rozłączne stabilizatory w Touaregu . Myślę że nie jednemu z nas oczy by wyszły jakby na żywo zobaczył takie cuda w podwoziu SSP331_Roz__ae_czane_stabilizatory_w_Touaregu.pdf Skrętne Reflektory Grupa VW SSP335___wiat__a_skrae_cania.pdf 2 2 Cytuj
Rafi90 Napisano 19 Grudzień 2019 Autor Napisano 19 Grudzień 2019 Asystent świateł drogowych Audi SSP434_Asystent_swiatel_drogowych.pdf Dynamiczny układ kierowniczy Audi Dynamiczny_uklad_kierowniczy(1).pdf Kolejna pozycja. Katalityczny warstwowy filtr cząstek stałych, podstawy, budowa ,zasada działania , zastosowanie... SSP336_Katalityczny_warstwowy_filtr_czae_stek_sta__ych.pdf 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi