niko Napisano 27 Grudzień 2019 Napisano 27 Grudzień 2019 Witam Wypisując zaświadczenie o przeprowadzonym badaniu technicznym w lewym górnym rogu prócz daty powinno byc miejsce wykonania.Ja niestety dopisuję go ręcznie,a wiem ,że może być wprowadzone na stałe.Czy ktos z kolegów wie jak to zrobić?? Cytuj
cdario Napisano 27 Grudzień 2019 Napisano 27 Grudzień 2019 (edytowane) W programie Stacja wybierasz Administracja , Stałe systemowe , Właściciel programu , wpisujesz w Miejscowość z siedzibą SKP Edytowane 27 Grudzień 2019 przez cdario 1 Cytuj
niko Napisano 27 Grudzień 2019 Autor Napisano 27 Grudzień 2019 Bardzo dziękuję,misja zakończona pozytywnie :). Pozdrawiam 1 Cytuj
Iamthelaw Napisano 4 Styczeń 2020 Napisano 4 Styczeń 2020 A mi ostatnio przy wybieraniu usterek wyskakuje takie coś. Po zamknięciu tego okna wszystko działa bez zarzutu. Czym to może być spowodowane? Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 6 Styczeń 2020 Napisano 6 Styczeń 2020 Mam wrażenie, że ten błąd poprawiliśmy ostatnią wersją programu, która powinna pokazać się we wtorek/w środę. Sprawa może mieć związek z wolniejszym komputerem / bazą danych na nim zainstalowaną (ale pewności nie mam). Poczekaj na nową wersję, zrób test - jeśli będzie negatywny to poproszę o maila na serwis@norcom.pl lub o telefon do działu serwisu - 733-030-070 (infolinia, 6 numerów). Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Rekomendowane odpowiedzi