danielg539 Napisano 2 Luty 2021 Napisano 2 Luty 2021 1 godzinę temu, wolf napisał: i każdy, by chciał się tam dostać Skąd taka pewność? Ja akurat do polityki się nie pcham, bo mam swoją godność. 1 Cytuj
leski66 Napisano 2 Luty 2021 Napisano 2 Luty 2021 11 minut temu, danielg539 napisał: Ja akurat do polityki się nie pcham, bo mam swoją godność. Mój głos jest identyczny ! Cytuj
wolf Napisano 2 Luty 2021 Napisano 2 Luty 2021 Godzinę temu, danielg539 napisał: Skąd taka pewność? Ja akurat do polityki się nie pcham, bo mam swoją godność. No właśnie i nie wszystkie stacje dają jakieś gadżety czy upominki, jak to często jest uogólniane. SKP, które mają godność działają na równych warunkach, bez wazelinowania klientów. Cytuj
cezary Napisano 2 Luty 2021 Napisano 2 Luty 2021 4 godziny temu, wolf napisał: Ministrom i Posłom też nie ma co dawać podwyżek Tu Kolego to walnąłeś , czym inny jest dawać sobie, a czym innym komuś. Polepszać byt sobie jest czymś naturalnym, natomiast poprawić standard innym to już niekoniecznie, zwłaszcza w naszym pięknym kraju. Cytuj
Rafi90 Napisano 3 Luty 2021 Napisano 3 Luty 2021 Druga sprawa że mając dobry byt jesteś największym wrogiem tego który ma gorzej niż Ty... 1 Cytuj
sebeklca Napisano 4 Luty 2021 Napisano 4 Luty 2021 @Rafi90 ale to już wynika z mentalności osoby. Ja tam życzę każdemu UCZCIWEMU diagnoście ,co by miał i nawet 5 razy lepiej niż ja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi