BOY96 Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 Widzę że temat trochę zszedł na temat czasu trwania badania, a powiedzcie mi wy jak robicie jak przyjeżdża zestaw na badanie ciągnik i naczepa, bo ja najczęściej pobieram dane z cepiku ciągnika wjeżdżam całym zestawem, sprawdzam od razu ciągnik i naczepę i później zamykam jedno badanie zaczynam drugie i tez zamykam za chwile bo już jest sprawdzona naczepa wiec tylko drukuje zaświadczenie i wtedy wychodzi na badanie naczepy parę minut. Cytuj
leski66 Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 Ja radzę sobie tak ( wydaje mi się , że zależy to od stacyjnego programu ) : pobieram dane " konia " - ciągnika - wrzucam w historię, następnie pobieram dane naczepy. Kończąc pracę z zestawem zamykam naczepę i z historii przywołuję " konia " odświeżam dane i zamykam. Pracuję na W-wa oprogramowaniu. Cytuj
danielg539 Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 W programie z Poznania można jeden z pojazdów wrzucić do poczekalni. Cytuj
leski66 Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 19 minut temu, danielg539 napisał: (...) wrzucić do poczekalni. Kurcze nazwałem to historią ( bo taki klawisz trza nacisnąć ), a właśnie chodziło mi o poczekalnię. " słów mi zabrakło i się zamotałem ". Dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi