Skocz do zawartości

Nowa wersja SQL 12.0.4100.1 - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chętnie dowiedziałbym się czegokolwiek więcej na temat planowanej zmiany oprogramowania. Info jakie dostałem na pocztę (jak chyba każdy - większość użytkowników SQL) jest bardzo ogólne. Na razie w lewym dolnym rogu wyświetla mi się nowa wersja na czerwono i po kliknięciu w nią pojawia się informacja że mam nie aktualny program. SKP działa od 2017r w informacji od Państwa było napisane, że oprogramowanie "poniżej 2014r" nie będzie aktualne więc jak to jest? Pytam na Forum gdyż może zainteresuje to też innych użytkowników.

Napisano (edytowane)

Zapewne idzie o regulację prawną umożliwiającą od dnia 04.10 br. odblokowanie przez SKP wirtualnie zatrzymanego DR.

Edytowane przez biker100
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam, w programie STACJA SQL w lewym dolnym rogu na czerwono pokazuje się wersja MS-SQL. Pojawia się komunikat "Posiadana wesja MS-SQL jest nieaktualna.

W jaki sposób mogę to zaktualizować? Z góry dziękuję za pomoc

Napisano

Cisza w temacie, widocznie jakaś tajna sprawa.

Napisano
W dniu 15.09.2020 o 08:48, yatsek napisał:

Chętnie dowiedziałbym się czegokolwiek więcej na temat planowanej zmiany oprogramowania. Info jakie dostałem na pocztę (jak chyba każdy - większość użytkowników SQL) jest bardzo ogólne. Na razie w lewym dolnym rogu wyświetla mi się nowa wersja na czerwono i po kliknięciu w nią pojawia się informacja że mam nie aktualny program. SKP działa od 2017r w informacji od Państwa było napisane, że oprogramowanie "poniżej 2014r" nie będzie aktualne więc jak to jest? Pytam na Forum gdyż może zainteresuje to też innych użytkowników.

To jest ciekawe....

W styczniu br. moja stacja zmieniła właściciela. Nowy komputer, nowa licencja, a moja wersja MS-SQL jest w tej chwili nie aktualna.

Jak to jest możliwe ?

Napisano
W dniu 1.10.2020 o 11:21, waldi_m1 napisał:

Jak uaktualnić MS-SQL ?

Może ktoś pomóc?

Napisano

Na razie wszystko będzie śmigać na starszej wersji - jak przyjdzie na to czas to Norbert zapoda instrukcję

Napisano

W takim razie pytanie: jak odblokować przez SKP wirtualnie zatrzymany DR.

Napisano

Jak zrobić to w programie Stacja.SQL - wersja aktualna!

Miałem dzisiaj takie badanie i nie wiedziałem jak to zrobić, w oprogramowaniu chyba nic się nie zmieniło.

Napisano (edytowane)

A to, co tam kolega @leski66tam wkleił, to nie Norcomu program ?

Rzeczywiście to Patronat, mój błąd

Edytowane przez Mecher
Napisano
Godzinę temu, kosma napisał:

Jak zrobić to w programie Stacja.SQL

Może jednak ktoś pomoże?

Napisano

Miałem dzisiaj zablokowany dowód za brak OBT .

Zaznaczyłem tylko zwrot zatrzymanego dowodu rej.

po kliknięciu zwrot program zapodał tylko nr. dow.rej. i tyle.

Napisano
Godzinę temu, Mecher napisał:

A to, co tam kolega @leski66tam wkleił, to nie Norcomu program ?

Jeszcze nie....., ale może.... w " niedalekiej "  przyszłości - kto wie... :smile:

Napisano
2 godziny temu, Bodzio69 napisał:

Miałem dzisiaj zablokowany dowód za brak OBT .

Zaznaczyłem tylko zwrot zatrzymanego dowodu rej.

po kliknięciu zwrot program zapodał tylko nr. dow.rej. i tyle.

Ja tyle szczęścia nie miałem i przy próbie wysłania badania pojawia się komunikat:

Przechwytywanie.PNG

Co oznacza powód DICT097_PZB?

W skierowaniu wpisane: Zagrożenie bezpieczeństwa art. 132 ust.1 .

Czy policjant coś źle odznaczył w systemie?

Napisano
10 minut temu, Mecher napisał:

PZB-Pojazd zagraża porządkowi ruchu.

Też tak dedukuję i taki DR powinna stacja odblokować.

• Jacdiag locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.