praktyk Napisano 2 Grudzień 2020 Napisano 2 Grudzień 2020 Przyłączam się do życzeń z podziękowaniami za kalendarz. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 3 Grudzień 2020 Napisano 3 Grudzień 2020 ZBIORCZO - dziękuję z życzenia kierowane tak do mnie, jak i do całego zespołu mojej firmy Jest mi bardzo miło współpracować z Wami wszystkimi ❤️ ❤️ ❤️ Dla osób czytający nasze forum (i dlatego w tym miejscu) - mam jeszcze kilkanaście firmowych kalendarzy "na zbyciu". Zainteresowani forumowicze (tj. te osoby, które nie otrzymały jeszcze "prywatnych" kalendarzy) proszę o PW z podaniem adresu wysyłki Kto pierwszy ten lepszy, niestety POWODZENIA! Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
wrc69 Napisano 3 Grudzień 2020 Napisano 3 Grudzień 2020 Bardzo dziękuję za kalendarz. Myślałem, żem niegodny a to sekretariat zdążył mój kalendarz sprywatyzować. Na moje wyraźne żądanie zwrotu, dziś otrzymałem. Cytuj
Jacdiag Napisano 3 Grudzień 2020 Napisano 3 Grudzień 2020 Taki kocurek przywędrował kilka dni temu ... Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
JANUSZ60 Napisano 4 Grudzień 2020 Napisano 4 Grudzień 2020 I ja spóźniony bardzo dziękuję za kalendarz oraz życzenia. Wzajemnie życząc Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2021 dla całego zespołu Norcomu. Cytuj
Regan55 Napisano 9 Grudzień 2020 Napisano 9 Grudzień 2020 Norbi oraz cały zespół forum duże dzięki za pamięć o emerycie....😀 Cytuj
Jacdiag Napisano 9 Grudzień 2020 Napisano 9 Grudzień 2020 To masz jeszcze w dodatku bluesa Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
aboz Napisano 17 Grudzień 2020 Napisano 17 Grudzień 2020 Ja również dziękuję za lwa. Strasznie spodobał się córce, więc reklama Norcomu będzie dumnie zdobić sypialnię pięciolatki Cytuj
zbitur Napisano 1 Styczeń 2021 Napisano 1 Styczeń 2021 To się nazywa precyzja - dostarczony idealnie przed nowym rokiem. Dzięki bardzo p. Norbercie. Pozdrawiam i życzę zdrowego Nowego Roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi