kuba19787 2 Napisano 17 Luty Share Napisano 17 Luty Panowie mam pytanie klient sprowadził z Francji dwa motocykle które były użytkowane przez tamtejszą policje i były tam zarejestrowane na 1 osobę teraz będzie wymontowane wyposażenie będące z tyłu motocykla które służyło policji jakaś radiostacja a zamontowane zostanie drugie miejsce siedzące dla drugiego pasażera czy można dokonać takiej zmiany konstrukcyjnej zmiana ilości miejsc siedzących z 1 na 2. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Łódź 107 Napisano 17 Luty Share Napisano 17 Luty Kolego przecież wiesz,że można to po co pytasz. No Kto jak Kto ale Ty wszystko możesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba19787 2 Napisano 17 Luty Autor Share Napisano 17 Luty Oj nie mogę wolę się upewnić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Łódź 107 Napisano 17 Luty Share Napisano 17 Luty P.s. Poczekaj,może mama będzie coś w stanie Ci doradzić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba19787 2 Napisano 17 Luty Autor Share Napisano 17 Luty Grzegorz więc można na co zwrócić uwagę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecher 290 Napisano 17 Luty Share Napisano 17 Luty 42 minuty temu, Grzegorz Łódź napisał: może mama będzie coś w stanie Ci doradzić. jak nie mama, to czarek, albo ten od OSKP ... 49 minut temu, kuba19787 napisał: Oj nie mogę A od kiedy ? czyżby nadzór pogroził paluszkiem ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OSKPNOWY 1 Napisano 18 Luty Share Napisano 18 Luty Ale tak na poważnie to ja bym robił jedynie co nie można to jak się zwiększa ilość miejsc siedzących w pojazdach ciężarowych prawdę mówię czy nie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecher 290 Napisano 18 Luty Share Napisano 18 Luty 5 godzin temu, OSKPNOWY napisał: to ja bym robił jedynie co nie można Inaczej nie byłbyś kuba Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Łódź 107 Napisano 18 Luty Share Napisano 18 Luty 13 godzin temu, kuba19787 napisał: czy można dokonać takiej zmiany konstrukcyjne 5 godzin temu, OSKPNOWY napisał: tak na poważnie to ja bym robił Uważam temat za wyczerpany Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi