leniwiec 0 Napisano 19 Marzec Share Napisano 19 Marzec Witam zacne grono po przerwie. Wróciłem I od razu Wielkie Piwo dla Norberta Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DARIO64 84 Napisano 19 Marzec Share Napisano 19 Marzec Sie ma Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz70 8 Napisano 20 Marzec Share Napisano 20 Marzec Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecher 306 Napisano 20 Marzec Share Napisano 20 Marzec sie ma po południu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DARIO64 84 Napisano 20 Marzec Share Napisano 20 Marzec W dniu 19.03.2021 o 17:28, leniwiec napisał: Wróciłem Tia. Błysnąłeś jak brygada R w pokemonach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leniwiec 0 Napisano 22 Marzec Autor Share Napisano 22 Marzec Nie bardzo kumam co masz na myśli, nie moja bajka, znam tylko brygadę RR Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DARIO64 84 Napisano 22 Marzec Share Napisano 22 Marzec Jak im nie wyszło, a nie wychodziło im zawsze, to kończyli tekstem "błysnęliśmy". Chyba że bajki pomyliłem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi