WOZOWNIA 0 Napisano 1 Kwiecień Share Napisano 1 Kwiecień Poszukujemy pracownika na stanowisko Diagnosty z uprawnieniami TDT do Podstawowej Stacji Kontroli Pojazdów w Świeciu, więcej informacji pod numerem tel.: 883-616-060 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1501 121 Napisano 1 Kwiecień Share Napisano 1 Kwiecień 3 godziny temu, WOZOWNIA napisał: z uprawnieniami TDT Będzie ciężko, bo póki co TDT nie nadaje uprawnień. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrc69 80 Napisano 1 Kwiecień Share Napisano 1 Kwiecień Ja mam, uprawnienia doradcy ADR. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1501 121 Napisano 1 Kwiecień Share Napisano 1 Kwiecień Na podstawowej się nie przydadzą. Przepraszam autora tematu za komentarz ale nie mogłem się powstrzymać, ponieważ w naszym zawodzie wymagana jest precyzja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi