smok_wawelski Napisano 30 Maj 2021 Napisano 30 Maj 2021 (edytowane) Dzień dobry wszystkim Forumowiczkom i Forumowiczom Forum chwilę już czytam chociaż nie jestem diagnostą - jestem technikiem mechanikiem pracującym w branży NDT - wiec też badania tyle ze ciut inne choć czasem także i na pojazdach Trafiłem tu wskutek totalnego zamieszania i ciągłych zmian w przepisach dotyczących zmiany przeznaczenia cieżarowy->specjalny kempingowy Kończę pomału budować takie turystyczne jeździdło na bazie Jumpera, pomału przychodzi czas na sformalizowanie sprawy aby uciec przed "wielkim haraczem" nadchodzącym za miesiąc - pojawia mi się sporo wątpliwości i nie ukrywam że przyszedłem tu poprosić o pomoc w ich rozwianiu czy interpretacji niektórych zawiłych czy niedoprecyzowanych przepisów. Badając konstrukcje i urządzenia poddozorowe sprawy bezpieczeństwa są mi znane, za sporo lat pracy w moim zawodzie niejedno też widziałem - Chcę po prostu zrobić to jak w książce pisze bowiem mając prawie 6dych na karku to w podchody to raczej bawię się z wnukami niż z ITD Ale powitalnia na pewno nie jest miejscem na te pytania zatem założę wątek w tym temacie. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 30 Maj 2021 przez smok_wawelski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi