Masselo Napisano 16 Czerwiec 2021 Napisano 16 Czerwiec 2021 Witajcie, Czy tak uszkodzone kafelki nalezy wymienić? Czy mozna ubytki uzupełnić jakąś Masą? Jak do tego podchodzi TDT w trakcie odbiorów? Cytuj
Paprock Napisano 16 Czerwiec 2021 Napisano 16 Czerwiec 2021 Kto to wyłapał i po co? No nie mów, że przy kontroli? W życiu całych kafli bym nie wymieniał. Zapuścił jakąś żywicę i skończył temat. Ustereczki Drobne jak pajączki na szybach. 🙃 Cytuj
Masselo Napisano 16 Czerwiec 2021 Autor Napisano 16 Czerwiec 2021 Kontrola na jesień dopiero. Ale pytam bo to mój 1 raz ..;) i nie wiem czego sie spodziewać Cytuj
Paprock Napisano 16 Czerwiec 2021 Napisano 16 Czerwiec 2021 Kontrola czy odbiór? Z resztą bez różnicy. Albo przejdzie albo nie przejdzie. Tak jak pisałem; szpachla, kit, fuga, a w ostateczności guma do żucia. Cytuj
leski66 Napisano 16 Czerwiec 2021 Napisano 16 Czerwiec 2021 13 minut temu, Masselo napisał: Ale pytam bo to mój 1 raz .. Bez tego się nie obejdzie: 10 minut temu, Paprock napisał: a w ostateczności guma (...) No, żeby " biedy nie było ". 1 Cytuj
danielg539 Napisano 16 Czerwiec 2021 Napisano 16 Czerwiec 2021 Jak juz mówimy o ubytkach w posadce, to należy pamiętać, że wszelkie pomiary odchyłek posadzki są mierzone tylko w obszarze ławy pomiarowej a nie całej powierzchni SKP. Cytuj
dalkowiak Napisano 17 Czerwiec 2021 Napisano 17 Czerwiec 2021 21 godzin temu, Masselo napisał: Jak do tego podchodzi TDT Niech szef się przejmuje co wyjdzie na kontroli. Najwyżej spiszą w protokole uchybienia i dadzą termin na na naprawę, a najczęściej nic nie piszą, bo po co dwa razy jechać😁 Na mojej stacji już ze dwa lata kilku płytek nie ma i nie można się pryncypała doprosić, czekam na TDT co nam da termin, już nie ma innej możliwości 21 godzin temu, Masselo napisał: pytam bo to mój 1 raz ..;) Tylko pamiętaj by się zabezpieczać...😝 Cytuj
wojteczek Napisano 17 Czerwiec 2021 Napisano 17 Czerwiec 2021 W dniu 16.06.2021 o 09:19, Masselo napisał: Jak do tego podchodzi TDT w trakcie odbiorów? Bez przesady, gdyby takie dołki wyłapywali to i fugi musiałbyś zaszpachlować. Cytuj
marekmuza Napisano 2 Październik 2021 Napisano 2 Październik 2021 W dniu 16.06.2021 o 09:51, Masselo napisał: Kontrola na jesień dopiero. Ale pytam bo to mój 1 raz ..;) i nie wiem czego sie spodziewać Kiedyś musi być, ten pierwszy raz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi