danielg539 Napisano 11 Luty 2022 Napisano 11 Luty 2022 Godzinę temu, Andrzej89 napisał: Jak jeździsz zgodnie z przepisami to w czym problem? Skoro sam przyznajesz, że: Godzinę temu, Andrzej89 napisał: A to że sporo ograniczeń prędkości jest postawionych z du*y to już inna sprawa. to oznacza, że jeździć zgodnie z przepisami się nie da, bo sami zarządcy drogi mają je gdzieś. Godzinę temu, Andrzej89 napisał: o jest dla tych co odwalają manianę na drodze. Dla tych to było do tej pory, bo za przekroczenie prędkości do 5 km/h nie było żadnej kary a teraz trzeba mocno się zastanowić, czy jedziemy 49 czy może 51 km/h. 8 minut temu, Czolgista napisał: Wygląda na to, że po prostu niektórym życie jak w obozie pasuje, w myśl zasady "nie muszę mieć dobrze, byle ten ch*j sąsiad miał gorzej". To takie polskie... 8 minut temu, Czolgista napisał: Nawiasem jeszcze zapytam. Przeszkadza Ci jak ktoś przekroczy prędkość, ale nie przeszkadza Ci to, że "wybrańcy narodu" jawnie robią wały na grube miliony publicznych pieniędzy i walą w ch**a, że obecna sytuacja w kraju to nie ich wina, tylko tego gościa co nie rządzi już blisko 10 lat? Im właśnie o to chodzi, aby tłuszcza skupiała się na tematach pobocznych, a ich zostawiła w spokoju. Ludzie już tak dali się zmanipulować, że nie odróżniają rzeczywistości od fikcji i żyja w iluzorycznym kraju w którym za wzrost cen energii odpowiada UE, za wzrost cen gazu odpowiada Rosja i tylko jakoś brak wytłumaczenia dlaczego nasz polski węgiel podrożał o 100%. 1 1 Cytuj
michal_k Napisano 11 Luty 2022 Napisano 11 Luty 2022 10 minut temu, danielg539 napisał: bo za przekroczenie prędkości do 5 km/h nie było żadnej kary Jesteś pewien? 11 minut temu, danielg539 napisał: za wzrost cen energii odpowiada UE, za wzrost cen gazu odpowiada Rosja i tylko jakoś brak wytłumaczenia dlaczego nasz polski węgiel podrożał o 100%. Za wszystko odpowiada Tusk 2 Cytuj
Mecher Napisano 11 Luty 2022 Napisano 11 Luty 2022 Ja też byłem pewny, że to wina Tuska, a tu taka niespodzianka. Trzeba będzie przestać oglądać tvpis, tylko jak to przeżyje mój umysł ? Teraz już nic nie będzie takie same Cytuj
danielg539 Napisano 11 Luty 2022 Napisano 11 Luty 2022 1 godzinę temu, michal_k napisał: Jesteś pewien? Ta jestem pewien a jeszcze wcześniej taryfikator mandatów rozpoczynał się od przekroczenia prędkości o ponad 10 km/h. 12 minut temu, Mecher napisał: Trzeba będzie przestać oglądać tvpis, Już dawno nie oglądam, TVN-u i Polsatu tez nie oglądam. Słucham tylko radia w samochodzie ale chyba trzeba będzie się przerzucić na audiobooki. Cytuj
Mecher Napisano 11 Luty 2022 Napisano 11 Luty 2022 Godzinę temu, danielg539 napisał: Już dawno nie oglądam, Nie oglądam wiadomości w TV od przynajmniej 10 lat. Post był ironią Cytuj
michal_k Napisano 11 Luty 2022 Napisano 11 Luty 2022 (edytowane) . 1 godzinę temu, danielg539 napisał: Ta jestem pewien https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/wysokosc-grzywien-nakladanych-w-drodze-mandatow-karnych-za-wybrane-17064410 Ja tam widzę 50 zł do 10 km/h Edytowane 11 Luty 2022 przez michal_k Cytuj
cezary Napisano 11 Luty 2022 Napisano 11 Luty 2022 10 godzin temu, danielg539 napisał: Tu bym polemizował, bo wpajanie małym dzieciom pewnych zachowań można przyrównać do pranie mózgów. Wychowywanie dzieci przez rodziców, szkołę zgodnie z zasadami prawidłowego współżycia w społeczeństwie nazywasz praniem mózgów ? . Niedorzeczność. Zgodzę się natomiast z tym twierdzeniem gdy dzieci będą widziały patologiczne zachowania dorosłych w ruchu drogowym i to boli najbardziej, i że tak łatwo niektórym przychodzi takim postępowaniem kształtować charakter dziecka. Chyba już jednak ludzkość jest blisko ściany. Cytuj
Jacdiag Napisano 11 Luty 2022 Napisano 11 Luty 2022 1 godzinę temu, cezary napisał: ludzkość jest blisko ściany. Kiedyś była bliżej, ale tej pionowo w dół ... Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
danielg539 Napisano 14 Luty 2022 Napisano 14 Luty 2022 W dniu 11.02.2022 o 21:25, cezary napisał: Chyba już jednak ludzkość jest blisko ściany Niestety ale wszystko na to wskazuje, że cywilizacja zbliża się w kierunku swego końca... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi