Skocz do zawartości

Komu się dostało ?

Featured Replies

Napisano

3 godziny temu, krzysieknowak napisał:

Czyli robię to żle?

Też strzelam sobie w kolano ... :icon_razz:

Napisano
2 godziny temu, cezary napisał:

Przecież to ułatwienie i dla tego który to stwierdza, ale przede wszystkim dla zmiennika. :wink:

Zapominasz, że żyjesz w państwie antyobywatrlskim! I o ile przy wyniku N dużych perturbacji bym się nie spodziewał, to przy wyniku P i UD już mogą być jaja.  W razie draki inkwizycja zacznie doszukiwać się ukrytego znaczenia UD i zacznie się dociekanie "prawdy" vel. tezy, czy UD na pewno zasugiwało na UD, a jednak nie na UI etc.  etc.  Przy dokładnym opisie usterki i odrobinie pecha, mimo bycia na prawie, możesz dostać wyrok dosłownie za niewinność.

Edytowane przez Czolgista

Napisano

Na szczęście - obecnie tych UD jak na lekarstwo - więc problemu właściwie nie ma - tylko czarne i białe a szarego prawie zero - pobliski CPN już mnie pytał co się wydarzyło -bo zaczyna im brakować żarówek 

Napisano
35 minut temu, Czolgista napisał:

W razie draki inkwizycja zacznie doszukiwać się ukrytego znaczenia UD i zacznie się dociekanie "prawdy"

W związku z tym że nie jestem strachliwy i to co kwalifikuję na UD jest tym właśnie, WMT czy ktoś odbierze to inaczej. Wszelkie straszenie, że to może się obrócić przeciwko mnie mam w głębokim poważaniu. Ludzie więcej wiary w siebie i w to co robicie. Amen.

Edytowane przez IVVO

Napisano

Powiem tak - poprzednie przepisy rozpuściły zarówno Nas jak i kierowców. Było bardzo dużo szarego i to jeszcze  z interpretacją odcieni. Kierowcy od lat nie usuwali drobiazgów bo wiedzieli że to przejdzie a my też w miarę możliwości upychaliśmy usterki do UD. Teraz po zassaniu danych z CEP patrzę na UD - czy nie przeszły do UP w/g nowych i jeszcze przed rozpoczęciem BT kontroluję czy zostały usunięte. Największe zdziwienie widzę u "amerykanów" co to dostawali na innych SKP UD za brak mgielnego z tyłu - poszła fama i już mnie omijają 

Napisano

Miszczowie!!! Pod ścianę z takimi!!!:killer: A za brak asymetryczności zaiste brak światłe i cienia = UD. :evil: