Bartek24 Napisano 12 Październik 2023 Napisano 12 Październik 2023 Witam. Czy robił ktoś zmiany konstrukcyjne samochodu ciężarowego ze zabudowy izotermincznej na wywrotkę?? Pytam pod kątem, jak to dobrze opisać. Ma ktoś z Was może taki opis?? Cytuj
michal_k Napisano 12 Październik 2023 Napisano 12 Październik 2023 2 minuty temu, Bartek24 napisał: Ma ktoś z Was może taki opis? Zdemontowano zabudowę izotermiczną. Zamontowano urządzenie samowyładowcze - wywrotkę. Po co tworzyć jakieś elaboraty? 1 2 2 Cytuj
Bartek24 Napisano 12 Październik 2023 Autor Napisano 12 Październik 2023 Godzinę temu, michal_k napisał: Po co tworzyć jakieś elaboraty Dziękuję za konkretną odpowiedź. 58 minut temu, rurek777 napisał: zważyć To wiadomo, chodziło mi o opis, żeby właśnie ująć to krótko i na temat. 4 godziny temu, michal_k napisał: Zdemontowano Mam jeszcze inne pytanie. Czy wydział komunikacji wydając próbne tablice i PC dla auta sprowadzonego z Włoch powinien wydać ksero tego włoskiego dowodu? Pytam pod kątem danych w nim zawartych przydatnych przy badaniu pojazdu sprowadzonego. Pytam, bo klient dostał PC nieuzupełnione i do tego nie dostał ksera włoskiego dowodu. Cytuj
Karabinieri Napisano 12 Październik 2023 Napisano 12 Październik 2023 Wydając próbne urząd powinien oddać oryginalne dowody, a u siebie zostawić kopie, ale jak to często bywa "co kraj to obyczaj" Cytuj
Bartek24 Napisano 12 Październik 2023 Autor Napisano 12 Październik 2023 (edytowane) 24 minuty temu, Karabinieri napisał: powinien oddać Czyli klient może iść do wydziału z prośbą o ten dokument. Edytowane 12 Październik 2023 przez Bartek24 Cytuj
rurek777 Napisano 13 Październik 2023 Napisano 13 Październik 2023 (edytowane) a na pc. nie możesz zrobić ? Edytowane 13 Październik 2023 przez rurek777 Cytuj
Rafi90 Napisano 13 Październik 2023 Napisano 13 Październik 2023 (edytowane) Może ale dużo łatwiej jednak jest jak zostaje zagraniczny DR, bo np Brief ma wiarygodne dane i nie trzeba szukać kombinować. 20 godzin temu, michal_k napisał: Zdemontowano zabudowę izotermiczną. Zamontowano urządzenie samowyładowcze - wywrotkę. Ja jeszcze dopisuje w uwagach że masa własna ustalona na podstawie ważenia i tyle Edytowane 13 Październik 2023 przez Rafi90 1 Cytuj
Bartek24 Napisano 13 Październik 2023 Autor Napisano 13 Październik 2023 Godzinę temu, rurek777 napisał: nie możesz zrobić Oczywiście, że mogę ale pytanie było inne. Chciałem po prostu wiedzieć jak to jest z tym zagranicznym dowodem w przypadku pobrania PC i próbnych tablic. Cytuj
michal_k Napisano 13 Październik 2023 Napisano 13 Październik 2023 10 minut temu, Bartek24 napisał: Chciałem po prostu wiedzieć jak to jest z tym zagranicznym dowodem Zagranicznego dowodu nie zatrzymuje się w depozycie - ale bywa różnie Cytuj
Bartek24 Napisano 13 Październik 2023 Autor Napisano 13 Październik 2023 3 minuty temu, michal_k napisał: bywa różnie Po telefonie do WK okazało się, że Pan zapomniał wydać ale wysłał na maila skan, żeby już klient nie musiał jeździć. Cytuj
danielg539 Napisano 14 Październik 2023 Napisano 14 Październik 2023 22 godziny temu, michal_k napisał: Zagranicznego dowodu nie zatrzymuje się w depozycie - ale bywa różnie Są WK, które, jak wydają PC zatrzymują oryginalny ZDR i wydają jego ksero. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi