Mecher Napisano 31 Maj Napisano 31 Maj 4 minuty temu, krzysieknowak napisał: a będzie? A będzie jak jest dziś Cytuj
Solaris Napisano 31 Maj Napisano 31 Maj (edytowane) Nic się nie zmieni. Nie pojawią się rozporządzenia wykonacze o samochodach rajdowych ani o ciągnikach rolniczych poza SKP bo nie wyrobili się z tym od 1 czerwca Edytowane 31 Maj przez Solaris Cytuj
Rafi90 Napisano 31 Maj Napisano 31 Maj Są przepisy które aktów wykonawczych nie mogą się doczekać już parę lat, więc nie spodziewałbym się rewolucji z dnia na dzień Cytuj
oskpszef Napisano 31 Maj Napisano 31 Maj To już o podwyżkach za badania techniczne to można zapomnieć ktoś kiedyś tu pisał że badanie techniczne będzie tyle kosztować co paczka fajek i chyba niedługo tak będzie. Cytuj
Mecher Napisano 1 Czerwiec Napisano 1 Czerwiec Może ceny na warsztacie podnieś, tu nie musisz czekać, aż ktoś za ciebie cenę wyznaczy ... Się wyrówna, nie będziesz się żalił, bo przecież sam pisałeś Cytat jak coś nie tak to na warsztat jak się dobrze wytłumaczy to zdecydowana więkrzość klientów zaraz naprawia u mnie Cytuj
wojteczek Napisano 1 Czerwiec Napisano 1 Czerwiec 10 godzin temu, oskpszef napisał: o podwyżkach za badania techniczne to można zapomnieć Skończ chłopie z tymi podwyżkami, w innym temacie pisałeś ze masz tak dobrze, pozbyłeś się darmozjadów i sam robisz "przeglądy" to po co podwyżka. Celowo napisałem przeglądy bo słowo badanie mam wrażenie nie przechodzi Wam przez gardło. Wy przedsiębiorcy na pracę diagnosty mówicie że nic nie robi tylko pierdzi w stołek i oczekuje za to górę pieniędzy, to teraz sam siedzisz i pierdzisz w stołek i za to podwyżki oczekujesz, podwyżka za nic nie robienie? Są tematy o podwyżkach tam o nich dyskutujemy. 1 1 3 Cytuj
malta Napisano 1 Czerwiec Napisano 1 Czerwiec 11 godzin temu, oskpszef napisał: To już o podwyżkach za badania techniczne to można zapomnieć ktoś kiedyś tu pisał że badanie techniczne będzie tyle kosztować co paczka fajek i chyba niedługo tak będzie. Profesjonalne SAMOZAORANIE Cytuj
thefilinek Napisano 1 Czerwiec Napisano 1 Czerwiec W sumie zmienia się sposób zatrzymania i zwrotów dowodów rejestracyjnych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi