PawelJodlownik Napisano 16 Wrzesień Share Napisano 16 Wrzesień Witam potrzebuję danych do pojazdu Can-am outlander l 570 który wyprodukowany w Meksyku trafił do Anglii i koniec końców do nas. Zarejestrowany jako ciągnik rolniczy (ma hom. T3B). W dowodzie angielskim za dużo informacji nie ma, ale posiadam certyfikat zgodności, który też jest niepełny. Z tabliczki znamionowej pojazdu udało mi się ustalić typ: ATV, masę własną = 369kg, pojemność 650cm3, moc 36kW. Numer świadectwa homologacji e13*2003/37*0281. W certyfikacie zgodności jest też podana masa przyczepki bez hamulca = 135 kg oraz niezrozumiała dla mnie fraza która w dosłownym tłumaczeniu z języka angielskiego brzmi "Technicznie dopuszczalna maksymalna masa ładunku = 685 kg" Potrzebuję pilnie ustalić DMC pojazdu. DMC zespołu pojazdów, dopuszczalną ładowność konstrukcyjną oraz masę przyczepy z hamulcem. Przejrzałem historię strony i nie znalazłem danych dotyczących tego konkretnego modelu.Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 16 Wrzesień Share Napisano 16 Wrzesień tylko taki wychodzi z homo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aboz Napisano 18 Wrzesień Share Napisano 18 Wrzesień W dniu 16.09.2024 o 14:36, rurek777 napisał: tylko taki wychodzi z homo. nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi