Norbert Jezierski Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 15 pytań, 15 odpowiedzi. http://wiadomosci.onet.pl/437,quiz.html Mój wynik 14/15 Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Psuj Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 12 Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
08/15 Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 14. Popłynąłem na pytaniu o długość nowej autostarady. Potraktowałem sprawę życzeniowo Cytuj
Tomek D Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 8, ale to chyba nieżle bo niepamientam kiedy oglądałem jakieś wiadomości w TV Cytuj
08/15 Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 Skoro to qwizowy wątek to podepnę sie z jeszcze jednym. Takim dla prawdziwych wyjadaczy samochodowych. Ja nim nie jestem bo poległem na nim z kretesem http://carcloseups.mtv.co.uk/ Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Napisano 29 Lipiec 2006 Ja nim nie jestem bo poległem na nim z kretesem Witam w klubie ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
andy68 Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 10/15 dobrze biorac pod uwage ze nie mam telewizora i przebywam za granica Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Napisano 29 Lipiec 2006 nieźle, nieźle pozdrawiamy !! Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Psuj Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 przejechałem się na Leperze na nim to juz niejeden się "przejechał" Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Sebastian ZG Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 08/15 i co nie wiecie czy podałem wynik czy wołam Berta Cytuj
Darek :-) Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 6/15 w sumie cienko, ale dla mnie może być. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Napisano 2 Sierpień 2006 Pytania i tak głównie dotyczą bzdur związanych z polityką - więc nie są miarodajnym sprawdzianem poziomu wiedzy. Nie przejmuj się Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Rekomendowane odpowiedzi