katerpi Napisano 19 Maj 2025 Napisano 19 Maj 2025 Witam Mam możliwość kupna przyczepki lekkiej SAM. W dowodzie jest wbite pod D.3 takie coś jak 0.72 Co to oznacza? Cytuj
michal_k Napisano 19 Maj 2025 Napisano 19 Maj 2025 17 minut temu, katerpi napisał: Co to oznacza? Ktoś sobie wymyślił taki model. Cytuj
Jacdiag Napisano 19 Maj 2025 Napisano 19 Maj 2025 I bardzo prawdopodobne, że w F2 jest 720 kg. Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
katerpi Napisano 19 Maj 2025 Autor Napisano 19 Maj 2025 7 minut temu, Jacdiag napisał: I bardzo prawdopodobne, że w F2 jest 720 kg. F2. Ma 750kg 14 minut temu, michal_k napisał: Ktoś sobie wymyślił taki model. To jakiś szczególny model? Czy po prostu z głowy coś wpisane? Cytuj
michal_k Napisano 19 Maj 2025 Napisano 19 Maj 2025 49 minut temu, katerpi napisał: Czy po prostu z głowy coś wpisane? Tak sobie wpisane. Dawniej można było samemu wymyślać modele SAM-ów. Cytuj
wojteczek Napisano 19 Maj 2025 Napisano 19 Maj 2025 1 godzinę temu, katerpi napisał: szczególny Dla tego co go zbudował pewnie tak. Kiedyś jak badanie sama robiło się na skp to wnioskujący o badanie składał wniosek wzór był w rozporządzeniu. I w tym wniosku był punkt w którym określało się model ( według właściciela). Widocznie ktoś coś tam wpisał, nie wiemy czy świadomie czy się pomylił i dalej diagnosta to napisał a potem urząd. Producent pojazdu czyli Pan Kazio czy Zdzisio miał prawo określić model. Marka musiała być Sam, ale model można było wymyśleć. Ja kiedyś wpisałem imię kobiety bo tak wnioskował klient. Cytuj
katerpi Napisano 20 Maj 2025 Autor Napisano 20 Maj 2025 Wszystko jasne. Dzięki Panowie za podpowiedzi! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi