Mecher Napisano 15 Czerwiec Napisano 15 Czerwiec (edytowane) Jak w temacie 聽 nie ma to jak w 艁odzi. Teraz jedno miejsce si臋 zwolni艂o聽馃ぃ 聽 Edytowane 15 Czerwiec przez Mecher Cytuj
Jacdiag Napisano 15 Czerwiec Napisano 15 Czerwiec Ale聽 jak "w 艁odzi" ?聽 Czyta艂e艣 artyku艂 ?聽 Cytat na stacji kontroli pojazd贸w w Aleksandrowie 艁贸dzkim聽...聽 聽 Cytuj Wszystkie drogi prowadz膮 do . . . ... trumny
Mecher Napisano 15 Czerwiec Autor Napisano 15 Czerwiec 艁贸d藕 czy 艂贸dzkie, jeden dworzec, tylko peron inny ...聽 Cytuj
Jacdiag Napisano 15 Czerwiec Napisano 15 Czerwiec Ale "w naszej bran偶y" szczeg贸艂y maj膮 znaczenie 聽 Cytuj Wszystkie drogi prowadz膮 do . . . ... trumny
Mecher Napisano 15 Czerwiec Autor Napisano 15 Czerwiec (edytowane) Najwy偶ej nie dojad臋 poci膮giem tam gdzie planowa艂em z innego peronu. 聽 Jedne szczeg贸艂y w naszej pracy, traktujemy powa偶niej ni偶 inne, co wida膰 te偶 na tym聽 forum.聽 A maj膮 one znaczenie, gdy szuka si臋 pomocy z jakim艣 problemem i w odpowiedzi na niego. 聽 Oki, by nie pisa膰 wi臋cej na wiatr, prosz臋 o wykasowanie tematu , je艣li szczeg贸艂y w naszej pracy s膮 a偶聽 tak bardzo istotne. Oby si臋 jednak nie okaza艂o, 偶e to tylko dlatego, 偶e chodzi o 艁贸d藕. 聽 聽 Edytowane 15 Czerwiec przez Mecher Cytuj
krzysieknowak Napisano 16 Czerwiec Napisano 16 Czerwiec Tam to nawet mieszkanie dawali,偶eby tylko jakiego艣 reksia mie膰.A w samej 艁odzi to nawet skp w 艣rodku nocy ci otworz膮 jak do diagnosty zadzwonisz,24h/7. Cytuj
dominik_z Napisano 16 Czerwiec Napisano 16 Czerwiec Podobno w 艁odzi diagnosci s膮 zwalniani z powodu redukcji etat贸w.聽 Tutaj diagnosta sam sie zlikwidowa艂, wiec jeden wolny wakat ju偶 jest 馃榿 Cytuj
rewers Napisano 16 Czerwiec Napisano 16 Czerwiec 70-letni膮 diagnostk臋 !聽To tacy ludzie jeszcze pracuj膮 na SKP. Cytuj
cezary Napisano 16 Czerwiec Napisano 16 Czerwiec A mo偶e to mamunia w艂a艣ciciela, albo babunia wnusia kt贸ry skp prowadzi.聽 Cytuj
kuba19787 Napisano 16 Czerwiec Napisano 16 Czerwiec W S膮siedniej miejscowo艣ci jest diagnosta na OSKP kt贸ry ma 86 lat a zmiennik jego 70 lat mo偶na ,mo偶na聽 i maj膮 wi臋cej bada艅 jak trzy pozosta艂e stacje z tej miejscowo艣ci wog贸le tacy emeryci to skarb w tych czasach na SKP jakbym by艂 w艂a艣cicielem stacji kontroli to bym takich szuka艂 do pracy. Cytuj
radekd2 Napisano 16 Czerwiec Napisano 16 Czerwiec Odnosz臋 wra偶enie, i偶 emeryt nie boi si臋 konsekwencji. Cytuj
IVVO Napisano 17 Czerwiec Napisano 17 Czerwiec Ogl膮da艂em film z zatrzymania - co jak co ale porz膮dku w dokumentach mo偶na pozazdro艣ci膰 - wszystko 艂adnie pouk艂adane w/g kolejno艣ci "zlece艅"馃槑聽- niczego nie trzeba by艂o szuka膰 - wszystko przygotowane do kontroli聽 Cytuj
rewers Napisano 17 Czerwiec Napisano 17 Czerwiec 11 godzin temu, kuba19787 napisa艂: diagnosta na OSKP kt贸ry ma 86 lat Nie wierz臋 Kiedy艣 przyjecha艂 do mnie na badanie okresowe staruszek 87 lat. Jak wyszed艂 z pojazdu (Chrysler Grand Voyager), kt贸rego by艂 kieruj膮cym i zrobi艂 kilak pow艂贸czystych i chwiejnych krok贸w po stacji to si臋 przestraszy艂em, 偶e zejdzie w trakcie badania. Ale wszystko si臋 dobrze sko艅czy艂o dla niego i jego samochodu. Cytuj
Mecher Napisano 17 Czerwiec Autor Napisano 17 Czerwiec 15 godzin temu, kuba19787 napisa艂: 聽jakbym by艂 w艂a艣cicielem stacji kontroli to bym takich szuka艂 do pracy. A wydawa艂o mi si臋, 偶e jeste艣 w艂a艣cicielem, bo gdzie艣 si臋 pochwali艂e艣 (pod innym nickiem-jednym z wielu) ... 3 godziny temu, rewers napisa艂: Kiedy艣 przyjecha艂 do mnie na badanie okresowe staruszek 87 lat. U mnie rok starszy przeskakiwa艂 kana艂,聽 trzyma艂 si臋 lepiej ni偶 ja ... i jak sam stwierdzi艂, 偶e tylko troch臋 w kr臋gos艂upie go 艂upie聽馃檪 聽 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.