Skocz do zawarto艣ci
Czy p艂acisz za terminale p艂atnicze 2x wi臋cej ni偶 musisz?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak w temacie 聽 nie ma to jak w 艁odzi. Teraz jedno miejsce si臋 zwolni艂o聽馃ぃ

Edytowane przez Mecher
Napisano

Ale聽 jak "w 艁odzi" ?聽

Czyta艂e艣 artyku艂 ?聽

Cytat

na stacji kontroli pojazd贸w w Aleksandrowie 艁贸dzkim聽...聽

Wszystkie drogi prowadz膮 do . . .

... trumny

Napisano

艁贸d藕 czy 艂贸dzkie, jeden dworzec, tylko peron inny ...聽

Napisano

Ale "w naszej bran偶y" szczeg贸艂y maj膮 znaczenie :!:

Wszystkie drogi prowadz膮 do . . .

... trumny

Napisano (edytowane)

Najwy偶ej nie dojad臋 poci膮giem tam gdzie planowa艂em z innego peronu.

Jedne szczeg贸艂y w naszej pracy, traktujemy powa偶niej ni偶 inne, co wida膰 te偶 na tym聽 forum.聽

A maj膮 one znaczenie, gdy szuka si臋 pomocy z jakim艣 problemem i w odpowiedzi na niego.

Oki, by nie pisa膰 wi臋cej na wiatr, prosz臋 o wykasowanie tematu , je艣li szczeg贸艂y w naszej pracy s膮 a偶聽 tak bardzo istotne. Oby si臋 jednak nie okaza艂o, 偶e to tylko dlatego, 偶e chodzi o 艁贸d藕.

Edytowane przez Mecher
Napisano

Tam to nawet mieszkanie dawali,偶eby tylko jakiego艣 reksia mie膰.A w samej 艁odzi to nawet skp w 艣rodku nocy ci otworz膮 jak do diagnosty zadzwonisz,24h/7.

Napisano

Podobno w 艁odzi diagnosci s膮 zwalniani z powodu redukcji etat贸w.聽

Tutaj diagnosta sam sie zlikwidowa艂, wiec jeden wolny wakat ju偶 jest 馃榿

Napisano

70-letni膮 diagnostk臋 !:(聽To tacy ludzie jeszcze pracuj膮 na SKP.

Napisano

A mo偶e to mamunia w艂a艣ciciela, albo babunia wnusia kt贸ry skp prowadzi.聽:giggle:

Napisano

W S膮siedniej miejscowo艣ci jest diagnosta na OSKP kt贸ry ma 86 lat a zmiennik jego 70 lat mo偶na ,mo偶na聽 i maj膮 wi臋cej bada艅 jak trzy pozosta艂e stacje z tej miejscowo艣ci wog贸le tacy emeryci to skarb w tych czasach na SKP jakbym by艂 w艂a艣cicielem stacji kontroli to bym takich szuka艂 do pracy.

Napisano

Odnosz臋 wra偶enie, i偶 emeryt nie boi si臋 konsekwencji.

Napisano

Ogl膮da艂em film z zatrzymania - co jak co ale porz膮dku w dokumentach mo偶na pozazdro艣ci膰 - wszystko 艂adnie pouk艂adane w/g kolejno艣ci "zlece艅"馃槑聽- niczego nie trzeba by艂o szuka膰 - wszystko przygotowane do kontroli聽

Napisano
11 godzin temu, kuba19787 napisa艂:

diagnosta na OSKP kt贸ry ma 86 lat

Nie wierz臋:omg:

Kiedy艣 przyjecha艂 do mnie na badanie okresowe staruszek 87 lat. Jak wyszed艂 z pojazdu (Chrysler Grand Voyager), kt贸rego by艂 kieruj膮cym i zrobi艂 kilak pow艂贸czystych i chwiejnych krok贸w po stacji to si臋 przestraszy艂em, 偶e zejdzie w trakcie badania. Ale wszystko si臋 dobrze sko艅czy艂o dla niego i jego samochodu.

Napisano
15 godzin temu, kuba19787 napisa艂:

聽jakbym by艂 w艂a艣cicielem stacji kontroli to bym takich szuka艂 do pracy.

A wydawa艂o mi si臋, 偶e jeste艣 w艂a艣cicielem, bo gdzie艣 si臋 pochwali艂e艣 (pod innym nickiem-jednym z wielu) ...

3 godziny temu, rewers napisa艂:

Kiedy艣 przyjecha艂 do mnie na badanie okresowe staruszek 87 lat.

U mnie rok starszy przeskakiwa艂 kana艂,聽 trzyma艂 si臋 lepiej ni偶 ja ... i jak sam stwierdzi艂, 偶e tylko troch臋 w kr臋gos艂upie go 艂upie聽馃檪

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.