Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, Potrzebuje sprawdzić homologacje Volvo xc60 na prerejestrację. 

e4*2007/46*1220*17 

ma wpisane jako paliwo Hybr.Diesel/E  i żadnych adnotacji o mocy silnika elektrycznego. 

Dzięki za pomoc. 

Napisano
image.thumb.png.06713a0a2bfa6de96aa8e813d965174c.png
image.thumb.png.627743663f20cccdaa95875ee42657bb.png
Takie dwie wersie znalazłem
Dziwne to jest, bo on nie ma ani gniazda do Ładowania jak przy Plug-in ani też żadnego większego akumulatora. A 107km z silnika elektrycznego to już nie wiem, dlaczego to wpisali.

Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka

Napisano

Jeżeli jest to diesel to jest to miękka hybryda z silnikiem elektrycznym o mocy 10 kW. Moc 107 kW to dla benzyny z plug in.

Musisz podać jakiś typ/wariant/wersję albo przynajmniej pojemność i moc silnika jak chcesz dokładne informacje. Pod tym numerem homologacji są i diesel z miękka hybrydą (10 kW), benzyna z miękka hybryda (10 kW) oraz benzyna z plug in (107 kW)

Napisano
Jeżeli jest to diesel to jest to miękka hybryda z silnikiem elektrycznym o mocy 10 kW. Moc 107 kW to dla benzyny z plug in.
Musisz podać jakiś typ/wariant/wersję albo przynajmniej pojemność i moc silnika jak chcesz dokładne informacje. Pod tym numerem homologacji są i diesel z miękka hybrydą (10 kW), benzyna z miękka hybryda (10 kW) oraz benzyna z plug in (107 kW)
Mam taki dip do tego.
Dzięki kolego za pomoc. Hybrydę robię pierwszy raz ogólnie. 1e12eb00a849b64c35aa9f2b464934b2.jpg

Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka