bronks312 Napisano 18 Czerwiec 2025 Napisano 18 Czerwiec 2025 Cześć, Potrzebuje sprawdzić homologacje Volvo xc60 na prerejestrację. e4*2007/46*1220*17 ma wpisane jako paliwo Hybr.Diesel/E i żadnych adnotacji o mocy silnika elektrycznego. Dzięki za pomoc. Cytuj
bronks312 Napisano 20 Czerwiec 2025 Autor Napisano 20 Czerwiec 2025 Takie dwie wersie znalazłemDziwne to jest, bo on nie ma ani gniazda do Ładowania jak przy Plug-in ani też żadnego większego akumulatora. A 107km z silnika elektrycznego to już nie wiem, dlaczego to wpisali. Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka Cytuj
Logen Napisano 21 Czerwiec 2025 Napisano 21 Czerwiec 2025 Jeżeli jest to diesel to jest to miękka hybryda z silnikiem elektrycznym o mocy 10 kW. Moc 107 kW to dla benzyny z plug in. Musisz podać jakiś typ/wariant/wersję albo przynajmniej pojemność i moc silnika jak chcesz dokładne informacje. Pod tym numerem homologacji są i diesel z miękka hybrydą (10 kW), benzyna z miękka hybryda (10 kW) oraz benzyna z plug in (107 kW) Cytuj
bronks312 Napisano 21 Czerwiec 2025 Autor Napisano 21 Czerwiec 2025 Jeżeli jest to diesel to jest to miękka hybryda z silnikiem elektrycznym o mocy 10 kW. Moc 107 kW to dla benzyny z plug in. Musisz podać jakiś typ/wariant/wersję albo przynajmniej pojemność i moc silnika jak chcesz dokładne informacje. Pod tym numerem homologacji są i diesel z miękka hybrydą (10 kW), benzyna z miękka hybryda (10 kW) oraz benzyna z plug in (107 kW)Mam taki dip do tego. Dzięki kolego za pomoc. Hybrydę robię pierwszy raz ogólnie. Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi