bronks312 Napisano 28 Lipiec 2025 Napisano 28 Lipiec 2025 Cześć, klient otrzymał N za brak wpisu Hak. Zrobiłem mu "dodatkowe" na hak. Tylko że dowód został wydany w Białymstoku tam mieszkał, wykupił leasing i zmienił miejsce zamieszkania na Pabianice albo Łódź dokładnie nie pamiętam. Teraz pytanie dopiszą mu adnotacje Hak w dowodzie w innym WK i wróci na Poprawkowe czy wydadzą PC i TR. Drugie pytanie czy jak Otrzyma PC aby zrobić Okresowe i zmienia się TR to mogę zrobić Poprawkowe za 20 zł ? Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka Cytuj
bronks312 Napisano 28 Lipiec 2025 Autor Napisano 28 Lipiec 2025 To N to dostał gdzie? w Białymstoku? Otrzymał Ode mnie N za brak Haka. Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka Cytuj
piter1973 Napisano 28 Lipiec 2025 Napisano 28 Lipiec 2025 3 godziny temu, bronks312 napisał: zmienia się TR to mogę zrobić Poprawkowe za 20 zł ? możesz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi