dawid1987 Napisano 20 Sierpień Napisano 20 Sierpień Witam. Szykuje mi się badanie techniczne Corvetty c3 z 1981 roku. Po wstępnych oględzinach znalazłem VIN w formie tabliczki przynitowany do ramy ale nie znalazłem tabliczki znamionowej. Czy ktoś ma wiedze gdzie szukać i czy w ogóle jest w tym aucie tabliczka?? auto sprowadzone z Japoni jeśli to ma znaczenie. Cytuj
Kuber88 Napisano 23 Sierpień Napisano 23 Sierpień Jak był to pojazd typowo na rynek japoński to nie będzie tabliczki w formie czytelnej dla nas. Jak ze stanów to możliwe ze z biegiem czasu wyparowała. Ostatnio miałem porshe 911 z Japonii i były tabliczki ze szlaczkami. Badanie N. -> Decyzja o zastępczą i po temacie. Jedyne co znalazłem to coś takiego, wynikało by ze nie ma na niej danych technicznych tzw GWR. Można by przyjąć ze jest to ich "tabliczka znamionowa" biorąc pod uwagę adnotacje na dole ze pojazd spełnia wszystkie prawa federalne itp Jeszcze znalazłem taką ale to 76 rok. Kadr z filmu gdzie znajduje się ta tabliczka. Cytuj
dawid1987 Napisano 27 Sierpień Autor Napisano 27 Sierpień W dniu 23.08.2025 o 09:34, Kuber88 napisał: Jak był to pojazd typowo na rynek japoński to nie będzie tabliczki w formie czytelnej dla nas. Jak ze stanów to możliwe ze z biegiem czasu wyparowała. Ostatnio miałem porshe 911 z Japonii i były tabliczki ze szlaczkami. Badanie N. -> Decyzja o zastępczą i po temacie. Jedyne co znalazłem to coś takiego, wynikało by ze nie ma na niej danych technicznych tzw GWR. Można by przyjąć ze jest to ich "tabliczka znamionowa" biorąc pod uwagę adnotacje na dole ze pojazd spełnia wszystkie prawa federalne itp Jeszcze znalazłem taką ale to 76 rok. Kadr z filmu gdzie znajduje się ta tabliczka. Dziękuje. faktycznie jest taka tabliczka ale to nie tabliczka znamionowa. Poniżej od zewnętrznej części słupka znajduje się tabliczka z nr vin. Tabliczka znamionowa w tym aucie znajduje się na drzwiach lewych w okolicy zamka. Auto wyprodukowane w USA więc i literki czytelne po naszemu. Myślałem ze będzie gorzej z lokalizacją cech w tak wiekowym aucie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi