Sebastian ZG Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 boisko do siatkówki No i zrobimy meczyk Modowie kontra reszta świata [ Dodano: 24-08-2006, 13:13 ] bo jak się potem na forum pokazać Z połamanymi nogami i podbitym okiem Cytuj
PREZES Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 Najlepiej to się integrować przy piwku i piłeczce - nie ma nic lepszego. Która grupa przegra zasuwa do sklepu - i mamy drugi konkurs Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 27 Sierpień 2006 Autor Napisano 27 Sierpień 2006 Zostało jeszcze 30 minut głosowania - uszanujmy to No i trzeba się zastanowić, czy jest sens przyspieszać ogłoszenie wyników konkursu - było nie było miało to być na imprezie Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
krzysiek-opo Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Zgoda - ale czy jest tylu chętnych żeby impreza się odbyła ? Cytuj
Tomek D Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Ilość niema znaczenia my stawiamy na jakość Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Napisano 28 Sierpień 2006 Jest - i to całkiem niemało narodu Imprezka będzie super - mam nadzieję Czekam jeszcze na 2 wpłaty z piątku - i będę mieć pełen obraz sytuacji ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Norbert Jezierski Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Napisano 28 Sierpień 2006 No i "prawie" wszystko wiem. Miejsca zarezerwowane Więcej wiadomości - troszkę później Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Sebastian ZG Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 A ja dodam, że na sobote zapowiadana jest nawet ładna pogoda (znaczy się ma nie padać) Cytuj
Sebastian ZG Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 motorkiem będziesz Jak nie będzie ulewy to na pewno Cytuj
PREZES Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Admin mam pytanko. Jestem w takiej sytuacji, że nie zapisywałem się na imprezkę gdyż do czwartku wieczorem nie będę wiedział czy mam wolny weekend. Czy jeżeli bym się skontaktował z kierownikiem ośrodka w czwartek lub piątek i samemu dokonał wpłaty czy byłoby to możliwe? Jakby to organizacyjnie wyglądało w takiej sytuacji? Cytuj
Tomek D Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Ja motoerm niedam rady w sobote dałem mu wycisk i się zbuntował Cytuj
OLEK Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Tomek,moplika do soboty zreperuj a na głowę załóż kominiarkę Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Ja motoerm niedam rady w sobote dałem mu wycisk i się zbuntował Co mu zrobiłeś ? To pójdzie jeszcze naprawić ? Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Tomek D Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Norbert sprawdzałem teren dla Twojego wozu Cytuj
Robert Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Właśnie wróciłem z urlopu znad morza więc pobowny wyjazd ... nadszarpnął by i tak już nadszarpniętą kieszeń moją. życzę miłej integracji ze srodowiskiem nie koniecznie diagnostycznym . Pozdrawiam Robier. Cytuj
Tomek D Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Ja już na miejscu. Intuicyjnie omijałem patrole policyjne Cytuj
Psuj Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Ja też spoko dotarłem Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Norbert Jezierski Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Napisano 3 Wrzesień 2006 Nie mogłem być :!: Szkoda Wszyscy chyba zgodnie stwierdziliśmy, że była to jedna z lepszych imprez, na jakich byliśmy Była i doskonała pogoda, i bardzo dobre jedzenie w odpowiednich ilościach, i dobre warunki bytowe, i doborowe towarzystwo .... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Rekomendowane odpowiedzi