OskpMarcin Napisano 14 Listopad Napisano 14 Listopad Witam. Jak w temacie czyli jakie urządzenia polecacie do kalibracji Tachografu? Czy Worhshoptab 2 ogarnie wszystkie kalibracje? Cytuj
arekkos Napisano 19 Listopad Napisano 19 Listopad Tak WorkshopTab 2 ogarnie wszystkie kalibracje. Dobre urządzenie, choć jak jesteś w temacie tachografów to problem może pojawić się z aktualizacjami nowych tachografów. Co prawda nie jest to w tej chwili obowiązkowe, ale nigdy nie wiadomo co będzie w przyszłości? W tej chwili jeżeli trzeba wykonać aktualizację tachografu marki Stoneridge to Workshop Tab2 nie wykonasz. Cytuj
OskpMarcin Napisano 19 Listopad Autor Napisano 19 Listopad Ja dopiero zaczynam i wlasnie jestem w trakcie zakupu Workshop Tab2. O tych aktualizacjach w sumie tez juz wiem ale narazie poczekam zobaczyny co rynek pokaże bo urządzenie zawsze można dokupić bez problemu. Dzięki za odpowiedź Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi