Skocz do zawartości

Jakie urządzenie polecacie do kalibracji tachografow

Featured Replies

Napisano

Witam.

Jak w temacie czyli jakie urządzenia polecacie do kalibracji Tachografu? Czy Worhshoptab 2 ogarnie wszystkie kalibracje?

Napisano

Tak WorkshopTab 2 ogarnie wszystkie kalibracje. Dobre urządzenie, choć jak jesteś w temacie tachografów to problem może pojawić się z aktualizacjami nowych tachografów. Co prawda nie jest to w tej chwili obowiązkowe, ale nigdy nie wiadomo co będzie w przyszłości? W tej chwili jeżeli trzeba wykonać aktualizację tachografu marki Stoneridge to Workshop Tab2 nie wykonasz. 

Napisano
  • Autor

Ja dopiero zaczynam i wlasnie jestem w trakcie zakupu Workshop Tab2. O tych aktualizacjach w sumie tez juz wiem ale narazie poczekam zobaczyny co rynek pokaże bo urządzenie zawsze można dokupić bez problemu. Dzięki za odpowiedź

• 5 months later...
Napisano

Witam wszystkich,

Stoję przed zakupem nowego urządzenia do sprawdzania i kalibracji tachografów do mojego serwisu. Rozważam: Stoneridge Optimo 2, WorkshopTab 2 oraz TT2010. W związku z tym mam do Was pytania. Czego Wam najbardziej brakowało w tych urządzeniach podczas codziennej pracy? Dodatkowo mam pytanie o bezpośrednie porównanie funkcji: jakich kluczowych opcji brakuje w jednym urządzeniu względem drugiego?

Przygotowuję się do otwarcia warsztatu tachografów cyfrowych i stoję przed finalną decyzją dotyczącą zakupu sprzętu do kalibracji. Będę bardzo wdzięczny za każdą opinię i wskazówkę od osób, które mają te urządzenia w rękach na co dzień.

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pomoc.