cezary Napisano 11 Grudzień 2025 Napisano 11 Grudzień 2025 Dzień dobry, proszę o przesłanie danych niezbędnych do wysyłki certyfikatu FORUM IT.NORCOM 20lat imię i nazwisko, numer telefonu, adres paczkomatu InPost (kod i lokalizacja). Dziękuję i czekam na informacje. --- Z wyrazami szacunku, Anna Piechocka IT.NORCOM Sp. z o.o. Sp. k. | ul. Nagietkowa 39 | 60-175 Poznań Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, Wydział VIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego KRS 0000514603 | NIP 779-24-22-759 | REGON 302760585 __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Administratorem Twoich Danych Osobowych jest IT.NORCOM sp. z o.o. sp. k. Szczegóły odnośnie ochrony danych osobowych oraz treść obowiązku informacyjnego znajdują się pod adresem: https://norcom.pl/index.php/polityka-prywatnosci/ Takiego mejla dostałem, poproszę moda o wyjaśnienie: co to takiego i z czym się to je.🫣 Cytuj
cezary Napisano 12 Grudzień 2025 Autor Napisano 12 Grudzień 2025 @michal_k a czy adres mejlowy jest Twój? U mnie jest tak: Od: Anna Piechocka [IT.NORCOM Poznań] Wczoraj, 15:05 Oflaguj wiadomość Do: m.kapral@norcom.pl Mam inny adres mejlowy, a jak już nomenklatura wojskowa to powinno być "plutonowy" Cytuj
michal_k Napisano 12 Grudzień 2025 Napisano 12 Grudzień 2025 13 minut temu, cezary napisał: a czy adres mejlowy jest Twój? Nie, mam tak samo jak u Ciebie. Widocznie ukryta kopia poszła na mój adres. Cytuj
cezary Napisano 12 Grudzień 2025 Autor Napisano 12 Grudzień 2025 No powoli zaczyna mnie to nieco irytować, żadnej informacji od moderatorów @IVVO, @Jacdiag, nie ma reakcji od admina, nie wiem czy to nie jakieś oszustwo. Cytuj
Paprock Napisano 12 Grudzień 2025 Napisano 12 Grudzień 2025 Dzisiaj już się nie dowiemy, bo NORCOM skończył pracę. Jakiejkolwiek reakcji można się spodziewać dopiero w poniedziałek. Nie kumam o jakie certyfikaty może chodzić. Cytuj
mirek_handlarz Napisano 12 Grudzień 2025 Napisano 12 Grudzień 2025 Wygląda na to, że zasłużeni otrzymają "coś" na pamiątkę 20 lecia forum?! Cytuj
cezary Napisano 12 Grudzień 2025 Autor Napisano 12 Grudzień 2025 Może i tak, byłoby bardzo miło ale w dzisiejszym wrednym czasie, pełnym krętactw i oszustw lepiej dmuchać na zimne niż tak bez opamiętania dać się złapać na jakiś lep. Czekam tedy na jakieś info z administracji Norcom. 1 Cytuj
Paprock Napisano 12 Grudzień 2025 Napisano 12 Grudzień 2025 Może kalendarz nie wchodzi do skrzynki pocztowej. Cytuj
Jacdiag Napisano 15 Grudzień 2025 Napisano 15 Grudzień 2025 Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Paprock Napisano 15 Grudzień 2025 Napisano 15 Grudzień 2025 Też pokusiłem się o telefon i potwierdzam - prawdziwe. Chodzi o to, że pod wskazany paczkomat forumowski Mikołaj przyjdzie.🤫 Cytuj
leski66 Napisano 15 Grudzień 2025 Napisano 15 Grudzień 2025 2 godziny temu, Paprock napisał: (...)że pod wskazany paczkomat forumowski Mikołaj przyjdzie.🤫 Też... i mi się " fartęło"* * fart- to po angielsku - puścić bąka. Dziękuję. Cytuj
cezary Napisano 20 Grudzień 2025 Autor Napisano 20 Grudzień 2025 No i najprawdziwsza prawda. Bardzo dziękuję NORCOM-owi za wyróżnienie i zaskakujące ale miłe, sympatyczne gadżety. Takie oto dostałem. Cytuj
Paprock Napisano 20 Grudzień 2025 Napisano 20 Grudzień 2025 O Kyrie eleison! Gdzieżeś położył te relikwie!!! Cytuj
cezary Napisano 20 Grudzień 2025 Autor Napisano 20 Grudzień 2025 Przepraszam Tylko dlatego tak żeby fotka była ładna, na biurku świetlówki się odbijały i było nieładnie. Jeszcze raz proszę o wybaczenie. Cytuj
Solaris Napisano 20 Grudzień 2025 Napisano 20 Grudzień 2025 Użytkownik wszechczasów😃 20 lat temu to Cezary był młodym diagnostą😃 a wiekszości z nas nie było na forum ani nawet w zawodzie. Gratulacje 1 Cytuj
zbitur Napisano 27 Grudzień 2025 Napisano 27 Grudzień 2025 Również gratulacje @cezary , cieszy to że nadal trzymasz z "nami". 👍 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi