Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Prawdziwe to jest

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry,
proszę o przesłanie danych niezbędnych do wysyłki certyfikatu FORUM IT.NORCOM 20lat

• imię i nazwisko,
  • numer telefonu,
  • adres paczkomatu InPost (kod i lokalizacja).

Dziękuję i czekam na informacje.

---
Z wyrazami szacunku,

Anna Piechocka
aW1hZ2UwMDEucG5nQDAxREM2QUFELjMyNjA5ODcw
IT.NORCOM Sp. z o.o. Sp. k. | ul. Nagietkowa 39 | 60-175 Poznań Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, Wydział VIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego

KRS 0000514603 | NIP 779-24-22-759 | REGON 302760585
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Administratorem Twoich Danych Osobowych jest IT.NORCOM sp. z o.o. sp. k. Szczegóły odnośnie ochrony danych osobowych oraz treść obowiązku informacyjnego znajdują się pod adresem:
https://norcom.pl/index.php/polityka-prywatnosci/

Takiego mejla dostałem, poproszę moda o wyjaśnienie:

co to takiego i z czym się to je.🫣

Napisano

@michal_k a czy adres mejlowy jest Twój? U mnie jest tak:

Od:
Anna Piechocka [IT.NORCOM Poznań]
Wczoraj, 15:05
Oflaguj wiadomość
Do:
m.kapral@norcom.pl
Mam inny adres mejlowy, a jak już nomenklatura wojskowa to powinno być "plutonowy":mrgreen:
Napisano
13 minut temu, cezary napisał:

a czy adres mejlowy jest Twój?

Nie, mam tak samo jak u Ciebie. Widocznie ukryta kopia poszła na mój adres.

Napisano

No powoli zaczyna mnie to nieco irytować, żadnej informacji od moderatorów @IVVO, @Jacdiag, nie ma reakcji od admina, nie wiem czy to nie jakieś oszustwo.

Napisano

Dzisiaj już się nie dowiemy, bo NORCOM skończył pracę. Jakiejkolwiek reakcji można się spodziewać dopiero w poniedziałek. Nie kumam o jakie certyfikaty może chodzić.

Napisano

Wygląda na to, że zasłużeni otrzymają "coś" na pamiątkę 20 lecia forum?!

Napisano

Może i tak, byłoby bardzo miło ale w dzisiejszym wrednym czasie, pełnym krętactw i oszustw lepiej dmuchać na zimne niż tak bez opamiętania dać się złapać na jakiś lep. Czekam tedy na jakieś info z administracji Norcom. 

• Lubię 1
Napisano

Też pokusiłem się o telefon i potwierdzam - prawdziwe. Chodzi o to, że pod wskazany paczkomat forumowski Mikołaj przyjdzie.🤫

Napisano
2 godziny temu, Paprock napisał:

(...)że pod wskazany paczkomat forumowski Mikołaj przyjdzie.🤫

Też... i mi się " fartęło"* :silent:

fart- to po angielsku - puścić bąka.8/;D

Dziękuję.:smile:

Napisano

No i najprawdziwsza prawda:mrgreen:. Bardzo dziękuję NORCOM-owi za wyróżnienie i zaskakujące ale miłe, sympatyczne gadżety. :pwned:

Takie oto dostałem.:hooray:

Norcom.jpg

Napisano

Przepraszam :sad: Tylko dlatego tak żeby fotka była ładna, na biurku świetlówki się odbijały i było nieładnie. Jeszcze raz proszę o wybaczenie. 

Napisano

Użytkownik wszechczasów😃 20 lat temu to Cezary był młodym diagnostą😃 a wiekszości z nas nie było na forum ani nawet w zawodzie. Gratulacje

• Lubię 1