Tomek D Napisano 20 Grudzień 2025 Napisano 20 Grudzień 2025 Może bardziej jako ciekawostka. Firma w której pracuję dostała pismo z ITD , że skontrolowano pojazd taki i taki dwa dni po załadunku LPG , na cysternie stwierdzono wyblakniętą naklejkę ostrzegawczą i pojazd nie powinien zostać załadowany (zatankowany). Jak dla mnie wyblaknięcie to pojęcie względne , jak już to powinni napisać uszkodzenie Także bądźcie Panowie czujni Cytuj
kruhy84 Napisano 21 Grudzień 2025 Napisano 21 Grudzień 2025 Z ITD miałem ostatnio zatrzymany dowód w ciągniku siodłowym z wpisem "prawdopodobny luz na końcówce drążka kierowniczego". Także wszystko jest możliwe. Cytuj
Jacdiag Napisano 21 Grudzień 2025 Napisano 21 Grudzień 2025 OKRD mają do dyspozycji "podejrzenie niesprawności" Musiałem się kiedyś tłumaczyć przed WK, dlaczego tydzień po OBT został zatrzymany DR z przyczyną; "podejrzenie niesprawności układu wydechowego", bo wg słów kierowcy - coś dzwoniło/brzęczało w tłumiku. Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rafi90 Napisano 22 Grudzień 2025 Napisano 22 Grudzień 2025 W dniu 20.12.2025 o 21:20, Tomek D napisał: Może bardziej jako ciekawostka. Firma w której pracuję dostała pismo z ITD Fajnie bo będzie rozpałka do kominka na święta. Dobrzy ludzie są wśród nas, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi