jedras93 Napisano 2 Marzec Napisano 2 Marzec Witam, Jestem posiadaczem Ursusa c325 z 62r. Od pewnego czasu zastanawia mnie dość dziwna wartość w dowodzie rejestracyjnym a mianowicie parametr O1 (masa przyczepy z hamulcem). Jego wartość to 1600kg co wydaje się dość dziwne jak na ciągnik rolniczy przystosowany do ciągnięcia przyczep itp. Chciałbym ustalić oraz zmienić wartość na poprawną , gdyż zdaje sobie sprawę ,że podczas kontroli drogowej a co gorsza wypadku ,mogą wyniknąć z tego duże problemy. Podjąłem próbę ustalenia oraz ew. zmiany w/w parametrów udając się na stację diagnostyczną. Diagnosta mnie zbył twierdząc ,że z tym nic nie da się zrobić bo takie wartości widnieją w katalogu. Drugi diagnosta stwierdził że nie może zmienić tego parametru ,ponieważ nie ma jak tego uzasadnić przed starostwem. Czy ktoś z was spotkał się z podobną sytuacją ? Pozdrawiam Cytuj
Jacdiag Napisano 3 Marzec Napisano 3 Marzec 7 godzin temu, jedras93 napisał: spotkał się z podobną sytuacją ? Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi