Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Poznajmy się przed kolejnym ZLOTEM - czyli foto i nie tylko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Noooo, proszę Państwa, to chyba wskazane, żebyśmy na kolejnym zlocie wiedzieli coś więcej o sobie ? Świat wirtualny to świat wirtualny, ale jest jeszcze "szara" rzeczywistość ...

Proszę o zamieszczanie informacji o sobie ::D Jakich - każdy decyduje sam ...

Foto - w zasadzie obowiązkowe ::D

Ps. Zdjęcia nie mogą być za duże - w razie potrzeby korzystamy z opcji zamieszczania zdjątek na obcych serwerach: (DOKŁADNY OPIS - tutaj)

Poniżej - 1/2 mojej rodziny - sierpień 2006 r.

norbert_foto.jpg

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

• Odpowiedzi 118
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Psuj

11

• Tomek D

11

• mmiodzio

9

• Norbert Jezierski

8

Napisano

A to Tomek D:

Wiek - odpowiedni

Wzrost - odpowiedni

Kolor oczu - piwny

Obwód w pasie - piwny

Cera śniada

Zainteresowania - motocykle niemłode i motoryzacja, lenistwo

Z okazji rządu prorodzinnego fotka z pociechami

Napisano
Norbi , byłeś nad jakimś jeziorkiem
Norbert sierpień, a Ty w kurtce.

A może zamiast słodkiego pierdzenia sami byście siępokazali :evil:

Napisano

Sopot czy Gdańsk a nas nie odwiedzil co 08/15 , jaka, ??? gdzie sa minusy na forum

Napisano

A oto ja Sebastian (jest to kadr z kampanii reklamowej jakiegoś tam producenta telefonów - nie wiem nie pamiętam jakiego, której hasłem przewodnim było: "idźmy wszyscy do zakonu"

a.JPG.7193018b3daa519a75ca08370601b3c7.JPG

Napisano

a oto ja gladki :D fotka aktualna ,oprócz obowiązków diagnosty musiałem tez wykonywac inna prace w postaci dowozu złomów dla eks szefa :mrgreen:

5ae1a3057d2a2_jacek1.thumb.jpg.a78cd1fe745dd9af7a25967998d51757.jpg

Napisano

A to ja z szanowną małżonką...

e00b45bccb88a79c2d39c3f1f2d246ba288ea289.jpg.f09090ffb17e758ed194c9510b569ab8.jpg

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

alescie fotogeniczni ::D

BTW nie zawiodles mnie :lol: tak myslalam, ze wkleisz aktualna fote ;)

Napisano
alescie fotogeniczni

Szanowna małżonka trochę wstydliwa i chowa się z tyłu...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Udalo mi sie wykopac z forum takie ladne zdjecie, prosze o opisanie fotki, moze byc od lewej :D

album_pic.php?pic_id=35

Napisano

Ciekawe kto to jest ten "najszerszy" na samym dole? Gość pewnie sporo ternuje lub na praktykach przenosił telewizory w "Polkolorze" w Piasecznie. :lol: (sorry, taki dżołk).

Napisano

Na pierwszym planie mamy Psuja w drugim rzędzie od lewej Norbert , 8/15 i ja ::hey zresztą widać po mundurku :mrgreen: rękę na moim ramieniu trzyma Tomek D (pierwszy z prawej trzeci plan) następny Sebastian ZG, Berecik, ijm.

Napisano

Tak jak bym już gdzieś tego 08/15 spotkał, tylko gdzie nigdy nie byłem w Sopocie.

Napisano

no i sie wydało...

Napisano
rękę na moim ramieniu trzyma Tomek D

A drugą ręką ściska Berecika za pośladek ;) (lewy o ile dobrze pamiętam) :mrgreen:

Tak jak bym już gdzieś tego 08/15 spotkał, tylko gdzie nigdy nie byłem w Sopocie

Stary jego zdjęcie wisi na każdym, ale to KAŻDYM, słupie wysokiego napięcia, ew. jak pijesz denaturat to tam na etykietce też jest ;)

Napisano

Faaajnieee...