Rafi90 Napisano 20 Kwiecień Napisano 20 Kwiecień Witam. Ma ktoś może katalog z danymi technicznymi do C 328? Chodzi o jak najwięcej szczegółowych danych, potrzebne do zabytku. Może być skan, zdjęcie, pdf. Im więcej szczegółów tym lepiej. https://chomikuj.pl/papiszon11/Dla+traktorzyst*c3*b3w/C-328/Ursus+C328+budowa,414959872.pdf Jak ktoś zechce zwolnić/ powiększyć mi miejsce na załączniki to wrzuć pdf. Warto bo coraz ciężej znaleźć już dane do tego ciągnika. Cytuj
darek2647 Napisano 20 Kwiecień Napisano 20 Kwiecień Pobrałem cały folder, jak mogę ci to przesłać? C-325,c-328, c-330 Regulacje.pdf C-328 Obsługa.pdf Cytuj
Rafi90 Napisano 20 Kwiecień Autor Napisano 20 Kwiecień Może skompresuj i wrzuć tu jako załącznik, może się komus przydać Cytuj
Jacdiag Napisano 20 Kwiecień Napisano 20 Kwiecień Jak już są pdf-y, to po co dodatkowo to samo w zip albo rar Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
darek2647 Napisano 20 Kwiecień Napisano 20 Kwiecień Godzinę temu, Rafi90 napisał: Może skompresuj i wrzuć tu jako załącznik, może się komus przydać skompresowałem ale strona nie przyjmuje plików .zip ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi