prezes100 Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Ten pan to raczej teoria i bezprawie. Cytuj
boden Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Jesteś gość , kiedy auta sprawdzasz sprawność. Wyjeżdżając po przeglądzie , jesteś pewny , że nic w aucie nie wysiądzie. Nasze boje w twym pojeździe dają bezpieczeństwo w jeżdzie , wtedy autko ci wytrzyma nawet gdy pogody ni ma. Cytuj
pablo Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Diagnosta przyjacielem twojego samochodu. Cytuj
adamsk Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 U nas mówią "Diagności nieźle daja po kości". Cytuj
boden Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Z przodu koszulki: My z Tobą , ty z nami Z tyłu: Auto sprawne , więc podbijamy Jeśli nie - to ..później będziesz z nami [ Dodano: 05-04-2007, 19:48 ] Z przodu Bądź spoko, nie pękaj. z tyłu Nareszcie Cię mamy. Cytuj
boden Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 Z przodu: Czego ? Po co ? z tyłu: I co ? Cytuj
markes30 Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 U nas linki pękają bo właśnie tutaj pękać mają. Cytuj
prezes100 Napisano 23 Kwiecień 2007 Napisano 23 Kwiecień 2007 No Markes całkiem, całkiem w moim rankingu jesteś na 2 miejscu. Cytuj
prezes100 Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Na drugim, a nie na przedostatnim. Cytuj
Gość Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 auto stoi albo leży, a za przegląd się należy! dobry diagnosta: ma przepisy w głowie nie bierze do łapy uważa na ziobra nad innymi hasłami ciągle pracuję, pozdro Cytuj
boden Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 Ty wiesz, nie powiesz ja nie wiem , za chwilę ci powiem. Cytuj
cinolek Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 z przodu : UDA SIE? z tylu? moze nastepnym razem* UDALO SIE* *-niepotrzebne skreslic... Cytuj
Gość Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 talia kart diagnosty: użeranie się z KIERowcami uważanie na TREF(L)ne auta codzienna ciężKA RObota i jeszcze wpłacać na cePIK Po co wymyślono diagnostów ? Aby Państwo moglo legalnie podsłuchać, co piszczy w autach swoich obywateli. więcej już nie wymyślam nara! Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 15 Maj 2007 Autor Napisano 15 Maj 2007 Coś z tego wybierzemy Miały być koszulki na spotkanie - ale nic mi z tego nie wyszło (niestety), więc teoretycznie nadal można wpisywać tu rozmaite hasła ... Zwycięzca(-y) zostanie nagrodzony, ale - dopiero w momencie wykorzystania jego hasła Baaaaardzo Was przepraszam za opóźnienie - pewne rzeczy są jednak lekko ode mnie niezależne Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
boden Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 Zwycięzca(-y) zostanie nagrodzony, ale - dopiero w momencie wykorzystania jego hasła Będzie wykorzystany , lecz nie porzucony. Przegląd - to wiara w zwycięstwo Sprawność - to wiara do zwycięstwa sprawność = zadowolenie Cytuj
Psuj Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 Się tam powtórzę (tylko to musi być polówka, nie T-shirt), na plecach: DIAGNOSTA nie gryzie z przodu na lewej piersi kieszonka z napisem: Kieszonka na dowodzik Z prawej logo norcomu albo znaczek z plakietki z sierakowa (tylko bez napisu sieraków 2006) Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Psuj Napisano 21 Maj 2007 Napisano 21 Maj 2007 Takich kilka koszulek to bym kilka zakupił, bo w kamizelce troszku za gorąco... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Paprock Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 "Klepiemy pozytywy - z braku miejsca na negatywy" Chodzi o małą rozciągliwość drugiej strony zaświadczenia Cytuj
zsuiram Napisano 19 Listopad 2012 Napisano 19 Listopad 2012 A może coś takiego Z przodu Diagnosta jest jak św. Tomasz Z tyłu Nieuwierzy jeśli nie zobaczy i nie pomaca Cytuj
Psuj Napisano 19 Listopad 2012 Napisano 19 Listopad 2012 Wysłany: 21-05-2007 Toście się chłopaki obudzili... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi