Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Konkurs na ... jajcarskie hasło o diagnostyce !!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jesteś gość , kiedy auta sprawdzasz sprawność.

Wyjeżdżając po przeglądzie , jesteś pewny , że nic w aucie nie wysiądzie.

Nasze boje w twym pojeździe dają bezpieczeństwo w jeżdzie ,

wtedy autko ci wytrzyma nawet gdy pogody ni ma.

Napisano

Z przodu koszulki:

My z Tobą , ty z nami

Z tyłu:

Auto sprawne , więc podbijamy

Jeśli nie - to ..później będziesz z nami

[ Dodano: 05-04-2007, 19:48 ]

Z przodu

Bądź spoko, nie pękaj.

z tyłu

Nareszcie Cię mamy.

Napisano

No Markes całkiem, całkiem w moim rankingu jesteś na 2 miejscu.

Napisano

auto stoi albo leży,

a za przegląd się należy!

dobry diagnosta: ma przepisy w głowie

nie bierze do łapy

uważa na ziobra

nad innymi hasłami ciągle pracuję, pozdro :cool:

Napisano

Ty wiesz, nie powiesz

ja nie wiem , za chwilę ci powiem.

Napisano

z przodu :

UDA SIE?

z tylu?

moze nastepnym razem*

UDALO SIE*

*-niepotrzebne skreslic...

Napisano

talia kart diagnosty: użeranie się z KIERowcami

uważanie na TREF(L)ne auta

codzienna ciężKA RObota

i jeszcze wpłacać na cePIK

Po co wymyślono diagnostów ?

Aby Państwo moglo legalnie podsłuchać,

co piszczy w autach swoich obywateli.

więcej już nie wymyślam nara!

• 2 weeks later...
Napisano

Coś z tego wybierzemy :D

Miały być koszulki na spotkanie - ale nic mi z tego nie wyszło (niestety), więc teoretycznie nadal można wpisywać tu rozmaite hasła ...

Zwycięzca(-y) zostanie nagrodzony, ale - dopiero w momencie wykorzystania jego hasła :D

Baaaaardzo Was przepraszam za opóźnienie - pewne rzeczy są jednak lekko ode mnie niezależne :(

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Zwycięzca(-y) zostanie nagrodzony, ale - dopiero w momencie wykorzystania jego hasła :D

Będzie wykorzystany , lecz nie porzucony. ::D

Przegląd - to wiara w zwycięstwo

Sprawność - to wiara do zwycięstwa

sprawność = zadowolenie

Napisano

Się tam powtórzę (tylko to musi być polówka, nie T-shirt), na plecach:

DIAGNOSTA

nie gryzie

z przodu na lewej piersi kieszonka z napisem:

Kieszonka na

dowodzik

Z prawej logo norcomu albo znaczek z plakietki z sierakowa (tylko bez napisu sieraków 2006)

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Takich kilka koszulek to bym kilka zakupił, bo w kamizelce troszku za gorąco... :D

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

• 5 years later...
Napisano

"Klepiemy pozytywy - z braku miejsca na negatywy" :D

Chodzi o małą rozciągliwość drugiej strony zaświadczenia :-(

Napisano

A może coś takiego

Z przodu

Diagnosta jest jak św. Tomasz

Z tyłu

Nieuwierzy jeśli nie zobaczy i nie pomaca

:D:D:D

Napisano
Wysłany: 21-05-2007

Toście się chłopaki obudzili... :D