Nevad Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Na wstępie witam! Przymierzam się do kupna motocykla Honda, został on sprowadzony z Holandii. Przy oględzinach wyszło, że jest brak tabliczki znamionowej , lecz numery z ramy oraz silnika zgadzają się z tymi w dokumentach, pole numerowe na ramie nie nosi śladów ingerencji, tabliczka po prostu kiedyś odpadła albo cuś takiego . Moje pytanie brzmi- jak wygląda procedura nabicia nowej tabliczki oraz jakie są koszta? Za pomoc serdeczne dzięki ! Pozdrawiam!
Tomek D Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Może podaj jaki rocznik i datę pierwszej rejestracji
Nevad Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Napisano 7 Lipiec 2007 Honda vf750f, rocznik 1985, daty pierszej rejestracji nie pamiętam ale w 1985 roku ....
Psuj Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=2457 Życzę miłej lektury Witam i pozdrawiam. "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi