Skocz do zawartości

DIP ładowność

wiesław

Rekomendowane odpowiedzi

czy można wprowadzić taką opcje przy pisaniu DIP dla sam ciężarowego ,żeby w poz ładowność zapalała się czerwona ramka jak się nie wpisze ładowności ,były przypadki że nie wpisałem ładowności ,a ciężarówek do 3,5 t to robie kilka w roku więc tylko same osobowe i dlatego machinalnie omijam tą pozycje

Taaaaaaaa, coś trzeba zrobić :D

Ale nie wolno wszystkiego robić od razu. I sezon urlopowy w pełni, i rozmaite kłopoty na głowie :cry:

Coś tam wymyślimy dla naszych braci - diagnostów. Ale ten punkt dobrze będzie dołożyć do programu w momencie, w którym uporamy sie z katalogiem marek i typów, jakie SKP dostaną od ITS-u ...

katalogiem marek i typów, jakie SKP dostaną od ITS-u ...

Chyba kupią ???????????????

Dostaną - ale nie w takiej formie, o jakiej myślisz. Bez danych technicznych - ale z wszelkimi "typoszeregami" związanymi z Dz.U. dotyczącymi rejestracji pojazdów.

Skończy się tworzenie dziwolągów w zaświadczeniach i podczas badań, skończy tworzenie nowych marek - to wszystko będzie na zasadzie wyboru ze słownika, z małymi tylko możliwościami ingerencji w ten słownik ...

Słowem - SKP i WK będą operować na tym samym produkcie - co poprawi jakość danych spływających ze stacji kontroli.

Ale kiedy to nastąpi ? Diabeł tkwi w szczegółach - prace trwają, rozmowy trwają ...

Podobno już bliżej niż dalej :D

Oj Norbert... zaczynasz mówić jak "Panowie z góry"... Już wkrótce... W najbliższym terminie... od następnej wersji... hehehe ;) ;) ;)

prace trwają, rozmowy trwają ...

zeby tylko nie "załatwili sprawy na gębe" jak to robi ostatnio Prezydent ... :D:D

Chłopaki, co ja mogę ??? Mały żuczek ze mnie ...

Pewnych rzeczy nie przeskoczymy :(

Generalnie - ja czekam. Jak coś będzie się działo - będziecie wiedzieć ...

Dostaną - ale nie w takiej formie, o jakiej myślisz. Bez danych technicznych - ale z wszelkimi "typoszeregami" związanymi z Dz.U. dotyczącymi rejestracji pojazdów.

I to mnie cieszy

tak trzymać

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.