wiesław Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 czy można wprowadzić taką opcje przy pisaniu DIP dla sam ciężarowego ,żeby w poz ładowność zapalała się czerwona ramka jak się nie wpisze ładowności ,były przypadki że nie wpisałem ładowności ,a ciężarówek do 3,5 t to robie kilka w roku więc tylko same osobowe i dlatego machinalnie omijam tą pozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Popieram jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 A moze wystarczy sie troche skoncentrowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesław Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2007 dla Norberta to pewnie pikuś ,a chwila nie uwagi to zadyma z klientem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Przydało by się jeszcze parę innych ostrzeżeń i kontrolowanych pól... To jak Panie Norbercie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Taaaaaaaa, coś trzeba zrobić Ale nie wolno wszystkiego robić od razu. I sezon urlopowy w pełni, i rozmaite kłopoty na głowie Coś tam wymyślimy dla naszych braci - diagnostów. Ale ten punkt dobrze będzie dołożyć do programu w momencie, w którym uporamy sie z katalogiem marek i typów, jakie SKP dostaną od ITS-u ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 katalogiem marek i typów, jakie SKP dostaną od ITS-u ... Chyba kupią ??????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 katalogiem marek i typów, jakie SKP dostaną od ITS-u ... Chyba kupią ??????????????? Dostaną - ale nie w takiej formie, o jakiej myślisz. Bez danych technicznych - ale z wszelkimi "typoszeregami" związanymi z Dz.U. dotyczącymi rejestracji pojazdów. Skończy się tworzenie dziwolągów w zaświadczeniach i podczas badań, skończy tworzenie nowych marek - to wszystko będzie na zasadzie wyboru ze słownika, z małymi tylko możliwościami ingerencji w ten słownik ... Słowem - SKP i WK będą operować na tym samym produkcie - co poprawi jakość danych spływających ze stacji kontroli. Ale kiedy to nastąpi ? Diabeł tkwi w szczegółach - prace trwają, rozmowy trwają ... Podobno już bliżej niż dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Oj Norbert... zaczynasz mówić jak "Panowie z góry"... Już wkrótce... W najbliższym terminie... od następnej wersji... hehehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Porozmawiamy następną razą, porozmawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 prace trwają, rozmowy trwają ... zeby tylko nie "załatwili sprawy na gębe" jak to robi ostatnio Prezydent ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Chłopaki, co ja mogę ??? Mały żuczek ze mnie ... Pewnych rzeczy nie przeskoczymy Generalnie - ja czekam. Jak coś będzie się działo - będziecie wiedzieć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Dostaną - ale nie w takiej formie, o jakiej myślisz. Bez danych technicznych - ale z wszelkimi "typoszeregami" związanymi z Dz.U. dotyczącymi rejestracji pojazdów. I to mnie cieszy tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi